Kommende Aktiviteter

Sociale Medier i Forandringsledelse

28. januar 2014
kl. 10.00 - 14.00  

Den 28. januar mødes vi hos Syddansk Universitet i Slagelse, hvor vi vil se nærmere på hvordan vi kan bruge sociale medier i forandringsledelse. Torben Andersen, Campus- og Institutleder, Institut for Ledelse og Virksomhedssstrategi, er dagens vært. Torben skriver bl.a i oplægget til dagen følgende:

Forandringsledelse – fra planlagt projekt til viral udvikling.
De teoretiske perspektiver på forandringsledelse vi er blevet præsenteret for igennem de seneste årtier, hviler på samme tankesæt, som de måder vi har valgt at organisere os på i virksomheder. Hvis vi virkeligt skal have brudt med den manglende succes i forandringstiltag, skal vi måske til at arbejde på helt andre måder, hvor vi anskuer organisationer og virksomheder som netværk, hvor kommunikationskanaler som sociale medier spiller en meget mere fremtrædende rolle.

Deltag i dette møde på Syddansk Universitet, hvor vi på bedste NOCAmanér vil bygge bro mellem forskning, teori og praksis.

Hvornår?
Tirsdag d. 28. januar
Kl. 10-14

Hvor?
Syddansk Universitet
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse

Læs mere her om NOCAs tema ‘Learning and Development‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.