Kommende Aktiviteter

Støjfri Ledelse – hvordan vi opnår mere ved at tale mindre!

18. januar 2022
kl. 09.00 - 10.15  CET

Rammerne for ledelse er under forandring. Særligt i disse tider hvor hybrid- og distancearbejde gør det endnu vigtigere for os at blive bedre til at lytte til hinanden. Vores hjerner er konstant på overarbejde, og vi stresser os selv unødvendigt ved at afholde timelange møder, uden at skabe de ønskede resultater. På dette NOCA-møde sætter vi fokus på, hvordan vi kan opnå mere ved at tale mindre sammen med forfatteren bag Støjfri ledelse.

Støjfri ledelse - NOCA

Det intelligente mellemrum

Mange møder har så meget information at hjernen simpelthen lukker ned efter en periode. Den kan ikke klare mere støj. Bastian Overgaard vil have fokus på, hvordan vi kan overføre mellemrummet, som vi kender det fra skrift, til vores møder.

Vi mister fokus og kan ofte ikke tænke klart og rationelt, og ordene ender derfor med at vælte ud i rå usorterede mængder. Og det er det, der er humlen i det hele: Vi skal give os selv tid til at tænke før vi taler. Vi skal sortere kladdeordene fra. Vi skal reflektere undervejs. Dette gør vi bedst ved at være stille sammen – og skabe det intelligente mellemrum.

Stilheden skal italesættes og mål og rammer skal være på plads før man begynder, hvis man vil høste det fulde udbytte af kommunikationen. Herefter kan man gå i gang med at ændre den meget snakkende adfærd, vi har for vane at praktisere, når vi deltager i møder.

Med afsæt i sprog-, hjerne- og adfærdsforskning, og konkrete eksempler fra den virkelige verden, vil Bastian introducere os til, hvordan vi kan introducere stilhed som værktøj til at skabe mere ro, mindre stress og langt mere værdi i møderne.

Bastian Overgaard, Rådgiver, foredragsholder og forfatter.

Bastian Overgaard er ikke bare endnu en konsulent. Han er på mission for at vise, hvordan strategisk stilhed kan optimere vores kommunikation, skabe effektive møder og understøtte bæredygtig ledelse. Hans pionerarbejde med stilhed bygger på egen forskning og 20 års erfaring som formidler, iværksætter, underviser og forfatter til tre bøger. Heriblandt den anmelderroste Støjfri ledelse, der udkom på Akademisk Forlag i 2021.

Bastians interesse for stilheden begyndte i starten af årtusindeskiftet, da han opdagede et skjult potentiale i den. Som tv-tilrettelægger for TV2 udførte han en række eksperimenter, hvor forsøgspersonerne ikke måtte tale sammen. Til Bastians store overraskelse gav stilheden stærkt fokus, nærvær og tillid til hinanden. Bastian mener at denne erkendelse kan udnyttes til at øge effektiviteten i møder, kommunikation og samarbejde. Han taler med lethed, humor og passion omkring de imponerende resultater, som organisationer kan opnå ved at facilitere stilhed i møder.

Læs mere om NOCA-teamet “Learning & Development” på vores hjemmeside.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.