Kommende Aktiviteter

Strategisk fokus på grænsekrydsende ledelse: Hvordan skaber vi ledelse på tværs i organisationen?

NB: Dette netværksmøde er for Executive HR og Strategisk Kompetenceudvikling.

grænsekrydsende ledelse - NOCA

Skærmbillede 2017-10-02 kl. 16.10.13

Ingen fagprofessionel, leder, afdeling eller organisation kan lykkes alene gennem egen indsats
Spørg blot kirurgen der skal udføre en operation, piloten der skal lette et fly, eller logistikchefen, der skal sikre den tværgående værdikæde i virksomheden. De fleste serviceydelser og produkter har nået en kompleksitetsgrad, hvor kvaliteten af det tværgående samarbejde bliver altafgørende for kvaliteten og effektiviteten. Men parallelt med den stigende nødvendighed fremhæves tværgående samarbejde som en af tidens mest centrale organisatoriske udfordringer. 

På mødet får I både et forskningsbaseret og praksisrettet bud på, hvordan barrierer for samarbejde og innovation nedbrydes, så effektivitet, trivsel og vækst øges. Det kræver konkrete ledelsesredskaber for aktivt at overskride og bygge bro på tværs af organisatoriske, psykologiske, faglige og kulturelle grænser.

Sammen stiller vi skarpt ind på tre centrale aspekter af ledelse af tværgående opgaver:

1) KURS; og hvordan vi skaber forståelse og mening i forhold til fælles overordnede mål og strategier. 
2) KOORDINERING; i forhold til den relationelle koordinering af ressourcer og aktiviteter.
3) COMMITMENT; hvordan vi kan skabe dedikation til den kollektive succes, der er mindst lige så stærk som dedikationen til personlig og egen gruppes succes. 

Mød Danmarks førende ledelsesforsker når det gælder feltet Grænsekrydsende ledelse: Morten Fogsgaard. Morten er erhvervsforsker på Aalborg Universitet og partner hos konsulenthuset UKON. Morten samarbejder aktuelt med Chris Ernst fra Bill and Melinda Gates Foundation omkring forskning i ledelse af tværgående samarbejde. Til foråret udgiver de bogen ”Grænsekrydsende ledelse – nedbryd siloer, og byg bro til tværgående samarbejde og innovation”.

Skærmbillede 2017-10-02 kl. 11.01.45

 HEJ
HEJ
HEJ
HEJ
HEJ
HEJ
HEJ
HEJ
HEJ


På dette møde sætter vi fokus på ledelse af de tværorganisatoriske strategier, mål og opgaver.  Kom og vær med når vi kobler nyeste forskning på området med dine og andres erfaringer fra egne organisationer. 

Hvornår?
Torsdag den 30. november 2017 
Kl. 9.00 til 13.00

Hvor?
Hos UKON 
Sankt Knuds Vej 25
1903 Frederiksberg C

Afslutningsvis vil der være networking og smagfulde sandwich.

 

Lær mere her om ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.