Kommende Aktiviteter

Tænkeboks: Mellem tillid og kontrol

12. september 2017
kl. 13.00 - 16.00  

Tænkeboksen er et samarbejde mellem DEA, Lederne og NOCA. Tænkeboksen sætter fokus på helhedsorienteret mellemledelse i en tid, hvor fremtiden er uforudsigelig og omskiftelig, og alle organisationer er udsat for et større ydre pres med krav om bl.a. agilitet.
Vi vil sammen blive klogere på, hvad mellemlederen selv, mellemlederteamet og hvad HR kan gøre for at håndtere krydspres samt være med til at forme en håndterbar omverden både uden for og inden for organisationen.

Tænkeboksen består af 3 møder med hver deres tema – og alle møderne afholdes i Kosmopol’s lokaler lige ved Nørreport. 

Vi lever i en disruptiv tid, hvor arbejdsmarkedet bliver mindre fast og langt mere uforudsigeligt i takt med, at forretningsmodeller og ansættelsesformer opstår og konstant forandres med den digitale udvikling. Disruption er en hurtig og livstruende ændring af forretningsvilkår, som eksempelvis den deleøkonomiske løsning Airbnb, der i høj grad har forandret markedet. Den digitale udvikling medfører nye forretningsmodeller – nogle spår om robotter, som overtager og for altid forandrer arbejdsmarkedet, mens andre forudser en forandring af jobbeskrivelser, hvor robotter overtager det ensformige og kedelige arbejde og overlader det mest interessante til os mennesker.
I HR-afdelingen betyder vores disruptive virkelighed, at fortidens faste og overenskomstmæssige ansættelser afløses af medarbejdere, som ansættes i midlertidige stillinger, på fleksible kontrakter, som eksternt tilknyttet, eller på kontrakt uden løn. Kort sagt går vi en uvis og foranderlig fremtid i møde. Arbejdslivet er ganske enkelt blevet mere uforudsigeligt – og derved også for mellemlederen, som per definition arbejder i krydsilden med forventningspres fra flere sider. Organisationstoget kører altså med 280 km/t, og der er tåge samt knivskarpe sving ud ad forruden.

Så hvordan skaber vi glasklare forruder og ro i både førerhuset og kupeerne uden at toget taber farten?

Kom og vær med til at diskutere nogle af vor tids største udfordringer!

Målgruppe 

Tænkeboksen henvender sig til DEAs partnere og NOCAs medlemmer, som arbejder med ledelse inden for HR eller selv er mellemledere i private eller offentlige organisationer – herunder uddannelsesinstitutioner.

Opbygning 

Tænkeboksen er organiseret som tre temabaserede møder á tre timer over tre måneder. De tre møder er tilrettelagt med tre temaer, som du kan se nedenfor. Du er inviteret til at tilmelde dig ét, to eller alle tænkeboksens møder. Du vælger selv hvilke og hvor mange tænkeboksmøder, du gerne vil deltage i – den eneste forudsætning er, at du tilmelder dig. DEA faciliterer møderne og står for at indsamle og opsamle viden mellem Tænkeboksmøderne i samarbejde med Lederne og NOCA. 
 

Møde 1: Mellem tillid og kontrol
Tirsdag den 12. september kl. 13-16

Møde 2: Mellem resultat og agilitet
Torsdag den 12. oktober kl. 13-16
 
Møde 3: Mellem trivsel, stress og privatliv
Tirsdag den 21. november kl. 13-16
 

Tilmelding

Du er inviteret til at tilmelde dig ét, to eller alle tænkeboksens møder. Du vælger selv hvilke og hvor mange tænkeboksmøder, du gerne vil deltage i. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet og senest den 27 juni. Hver organisation kan tilmelde én deltager pr. møde. Tilmeld dig ved at sende en mail til noca@noca.dk

Hvor?

Fiolstræde 44
1171 København K
4. sal

Hvornår?

12. september 2017
kl. 13.00 – 16.00

 

 

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.