Kommende Aktiviteter

Teamarbejde og ledelse gentænkt (Online)

15. marts 2022
kl. 09.00 - 10.30  CET

Hvad sker der med teamarbejdet?

Vi står på grænsen til et ny arbejdsvirkelighed. Skellet mellem arbejde, ledelse og teamarbejde er flyttet fundamentalt. Behovet for psykologisk sikkerhed og retning i organisationen aldrig har været større. Derfor er der behov for et helt nyt perspektiv. På dette NOCA-møde vil partner og ph.d. Anders Trillingsgaard hjælpe os med at gentænke teamarbejde og ledelse.

 

Klæd dine teams på

Med afsæt i sine to seneste publikationer ”Teamwork & Leadership Redefined” (2021) og ”Ledelsesteamet gentænkt” (2015) vil Anders vise os hvorledes den gængse opfattelse af teamarbejde og ledelse ofte giver anledning til forvirring og ikke ineffektiv ledelse af vores organisationer. Anders vil tillige give os nogle nye perspektiver på hvorledes vi, som HR-professionelle, kan understøtte et bedre og mere effektfuldt samarbejde, og dermed klæde teams på til at skabe de bedst mulige organisatoriske resultater ud af de ressourcer de råder over.

 

Anders Trillingsgaard - NOCAAnders Trillingsgaard, PhD in building leadership teamwork, keynote speaker and consultant

Anders Trillingsgaard er cand.psych.-aut, erhvervs-ph.d. og har mange års konsulent- og forskererfaring med udvikling og implementering af leder- og organisationsudviklingsprogrammer.

Anders er blandt de mest toneangivende kræfter i udviklingen af ledelsesteam i Danmark. Han har arbejdet med hundredevis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteterne samt i nogle af de største danske virksomheder. Anders er partner, forskningschef og bestyrelsesformand hos UKON Human Results.

Læs mere om NOCA-teamet “Learning & Development” på vores hjemmeside.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.