Kommende Aktiviteter

Tør du fejle? – Psykologisk tryghed på arbejdet (Online)

09. marts 2023
kl. 09.00 - 10.15  CET

Har du begået en fejl på arbejdet, og hvordan håndterede du det? Vigtigere er, tør du begå fejl og eksperimentere?

Frygten for fejl hæmmer både innovation, kreativitet og arbejdslyst, og det er derfor essentielt, at organisationer gør plads til, at medarbejderne laver fejl. For at gøre plads til dette, skal vi skabe en arbejdsplads med psykologisk tryghed. Men hvordan gør vi så det?

Dette vil være omdrejningspunktet for dette NOCA-webinar, hvor vi får besøg af Rebekka Bøgelund, som vil tale om hendes nye bog ”Tør du fejle? – Psykologisk tryghed på arbejdet”. Fokus vil være på, hvordan man som ansat og leder skal forholde sig til fejl og eksperimenter i hverdagen. Ifølge Rebekka kan en uperfekt og eksperimenterende adfærd på arbejdspladsen føre til innovation, udvikling og i sidste ende større arbejdsglæde. Dette skal ifølge Rebekka ledes gennem en kreativ, nærværende og tryg sparring.

 

Fokuspunkter som vi kommer omkring på dette event:

  • Hvordan skaber vi mod til at fejle?
  • Hvad er det positive ved fejl?
  • Hvordan skaber vi psykologisk tryghed i vores organsiation?

Er du også blevet mere nysgerrig på fejl, og hvordan du skaber plads til dem? Så kom til dette NOCA-event, hvor du vil få muligheden for at blive klogere på fejlkultur, og hvordan du kan arbejde med dette i din organisation.

Rebekka Bøgelund

Rebekka har en master fra Aarhus Universitet i psykologi og yderligere en master fra Københavns Universitet i kommunikation. Hun er foredragsholder og undersøger hvad der giver danskernes arbejdslyst ved Videncenter for God Arbejdslyst, derudover ejer hun rådgivervirksomheden Crop Organisation. Foruden dette er hun også forfatter af bøgerne: ”Fejl?!” og ”Tør du fejle?”.

Køb bogen med NOCA-rabat!

Du kan købe bogen her. Ved at skrive “Noca-foredrag” i kommentarfeltet ved bestilling, kan du få 15 % på bogen “Tør du fejle?”. Bogens pris bliver nedskrevet med rabatten, når forlaget modtager ordren. Det betyder, at du først ser rabatten på den endelige faktura, ikke på din ordreoversigt.

Læs mere om NOCA temaet Learning and Development her
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.