Kommende Aktiviteter

Transitionsledelse – HRs rolle i forandringsprocesser

28. november 2013
kl. 10.00 - 14.00  

Transitionsledelse – Hvad skal HR gøre, når organisationen er under forandring?

Den 28. november mødes HR Partnerne hos AS3.
Det er sjældent selve forandringen, der er problemet. Det er det forandringen betyder for den enkelte, der kan være problemet – og vejen til løsningen. Det ved de fleste HR-afdelinger.
De fleste virksomheders ledere har givet hørt om, hvad det er godt at gøre i forandringssituationer – men de ved sjældnere hvordan de kan gøre det.Virksomhedens evne til at forandre og til at omstille sig vurderes at være en afgørende konkurrenceparameter allerede nu.
Hvilke “hårde” argumenter kan HR-afdelingen bruge i sine bestræbelserne på at styrke den “bløde” side af forandringerne – i sin sparring af topledelsen. For selv om den bløde side ikke er med i budgettet, så viser den sig jo åbenlyst på bundlinjen.

Carsten Agerlin er Brand Manager for AS3 Development, og ansvarlig for AS3’s træningsprogrammer til ledere, der har til hensigt at øge virksomhedernes konkurrencekraft gennem forbedret omstillingsevne. Carsten vil fortælle om HR’s muligheder i den strategiske dialog.

Hvornår?
28. november 2013
10.00-14.00

Hvor?
AS3 Development A/S
Fanøgade 15
2100 København Ø

 

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’? Klik her for at læse mere.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.