Kommende Aktiviteter

Uvis – ledelse mellem kaos og kontrol (Online)

25. august 2022
kl. 09.00 - 10.30  CET

Hvad gør man, når det uvisse ikke kan sættes på en formel og regnes ud? Hvordan tager man uvisheden på sig og slipper trangen til altid at være i kontrol?

Alting går hurtigere. Foranderligheden bliver tydeligere, og de teknologiske landvindinger mærkes hele tiden. Mange har en fornemmelse af, at det er blevet vanskeligere at se særlig langt ud i fremtiden. Og man står oftere og oftere i situationer, hvor beslutninger træffes på et ufuldstændigt grundlag.

Dette skaber ofte en uvished, hvor man gør alt for at få kontrollen igen! Men hvad gør man, hvis øget kontrol ikke er svaret på uvisheden?

Den konstante stræben efter at udvide kontrollen og forudsigeligheden har taget overhånd og repræsenterer samtidig en tilgang, der fjerner sig mere og mere fra virkeligheden, som den også er: kompleks og skyggefuld. Det er derfor ikke uvisheden, der som sådan er problemet. Problemet er snarere den strategi og de metoder, man anvender i forsøget på at navigere i uvisheden.

Vil du også blive bedre til at navigere i det uvisse? Så tag med på dette NOCA-arrangement som tager udgangspunkt i bogen ’UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol’. I kyndigt selskab med forfatterne bag bogen, Thomas Rosenberg og Jacob Christoffer Pedersen, bliver du ført igennem det uvisse landskab og får inspiration til at arbejde med uvisheden.

Nogle af fokusområderne på dette møde vil være:

  • Hvordan kan HR hjælpe både sig selv og lederne med at navigere i det uvisse?
  • Psykologisk og ledelsesmæssig fleksibilitet – centrale opmærksomhedspunkter.
  • Styrken ved uenighed, når uvisheden er høj.
  • Organisatorisk smidighed – arbejdet med minimale organisatoriske strukturer, uformelle netværk og spontane organiseringsformer.
  • Levende organisatoriske samtaler – et alternativ til den stringente og agendadrevne mødekultur.

Kender du også til uvisheden og de udfordringer, den rummer? Hvis ja, så tag med til dette NOCA-arrangement.

THOMAS

Thomas Rosenberg er psykolog, partner i HR7 Erhvervspsykologi og grundlægger af INTO THE GREY. Thomas arbejder sammen med ledere, teams og organisationer om hvordan man kan begå sig kompetent, og skabe resultater, i en virkelighed, der befinder sig på den anden side af kontrol, forudsigelighed og orden.

Jacob - NOCA

Jacob Christoffer Pedersen er partner i konsulenthuset Incento og grundlægger af INTO THE GREY. Ét af hans væsentligste fokusområder er, hvorledes organisationer og ledere styrker deres evne til at agere i uvished. Det er også temaet i både bøger og artikler, han er forfatter til. Jacob har desuden 10 års erfaring som leder i det private, både i dansk og nordisk direktion.

 

Læs mere om NOCA-temaet “Organisational Development and design” og “Learning and Development”

Du får 25% rabat på bogen Uvis via dit NOCA-medlemskab på Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside med koden nocauvis22.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.