Kommende Aktiviteter

Virtuel ledelse (Online)

26. august 2021
kl. 09.00 - 10.30  CET

COVID-19 krisen har accelereret behovet for, at ledere skal kunne lede virtuelt. Dette kræver, at man både som ledere og organisationer genovervejer beslutningsprocesser for at øge tilliden, gennemsigtigheden og teamwork.

Ledere uden daglig fysisk kontakt med deres medarbejdere, er næsten blevet det nye normale. Meget ledelse foregår i dag på afstand, men hvad betyder det, når ledelse helt grundlæggende kræver nærvær?

Virtuel ledelse medfører en masse problemstillinger og dilemmaer, som både henvender sig til ledere og medarbejdere som f.eks. Hvordan spotter vi mistrivsel? Hvor meget er man på og hvornår? Hvordan passer vi på hinanden? Hvordan samarbejder vi bedst?

Tag med på dette online netværksmøde med Mads Schramm, som er medforfatter på bogen ’Virtuel ledelse’.

Her sætter vi fokus på:

  • Hvordan skaber vi psykologisk sikkerhed, tillid og sammenhængskraft virtuelt?
  • Hvordan får vi fokus på grænser i det virtuelle rum og i det fleksible arbejde?
  • Hvordan passer lederne bedste på sine medarbejdere, og hvordan passer vi på hinanden?
  • Hvilke nye kompetencer kræver virtuel ledelse?

Moderne ledere har i stigende grad brug for nye virtuelle kompetencer. Er du enig i dette? Så tag med på dette online netværksmøde.

Mads Schramm - NOCA

Mads Schramm er erhvervspsykolog (cand. psych. aut.) og har arbejdet i 20 år med en lang række offentlige og private virksomheder også store globale virksomheder som fx Mærsk og Oticon.

Mads har igennem mange år haft både ledere og medarbejdere i individuelle stresshåndteringsforløb. Mads arbejder også med ledersparring og uddanner ledere i virtuel ledelse.

Mads var den første i Danmark der arbejdede med online terapi og skrev i 2001 bogen “www.nærkontakt.net” om emnet. Senere kom bogen “Virtuel Ledelse” og snart er Mads aktuel med bogen “Kort og godt om virtuel ledelse”.

Mads er uddannet fra Københavns Universitet og har efteruddannelse i bl.a. kognitive organisationsmetoder, lederassessment og er certificeret i en række psykologiske test.

Du kan læse meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.