Kommende Aktiviteter

VR som værktøj til medarbejderudvikling

14. juni 2023
kl. 08.45 - 12.30  

Kom og prøv en ny måde at udvikle medarbejdere på!

Onsdag den 14. juni afholder NOCA et ideation-event om medarbejderudvikling i samarbejde med Virsabi. Virsabi arbejder med virtual, augmented og mixed reality og har specialiseret sig i VR-træning og undervisning. De har blandt andre Red Bull, DSB og Mærsk som kunder.

Du får selv mulighed for at prøve VR-brillerne og mærke, hvordan det føles at træde ind i det virtuelle-træningsunivers. Her kan du for eksempel træne konflikthåndtering eller lære at pakke paller, og du kommer også til arbejde med onboarding sammen med en gruppe af ligesindede deltagere.

Eventet har en ideation-tilgang, hvor vi i fællesskab genererer nye ideer og perspektiver, som giver dig inspiration til, hvordan du kan anvende VR til medarbejderudvikling i din organisation.

Eventet bliver afholdt fra kl. 9-12 hos Virsabi i sidebygningen til Odd Fellow Palæet. Der er kaffe fra kl. 8.45 samt let frokost og netværk fra 12.00-12.30 for dem, der har tid og lyst til at blive. Der er plads til 25 deltagere. Vi garanterer inspiration, grin og overraskelser.

Vi håber at se dig til et anderledes event, hvor du får nye perspektiver på, hvordan future of work kan se ud i din organisation.

 

Læs mere om NOCA temaet Learning og Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.