Kommende Aktiviteter

Winning the Double Ledelsesakademiet

19. september 2018
kl. 09.00 - 13.00  

Kompetenceudvikling af ledere i Nykredit

Nykredits strategi har siden 2013 drejet sig omkring to kritiske must-win battles – kaldet Winning the Double. Strategien har berørt så godt som alt i Nykredit, herunder kulturen, selvforståelsen og tilgangen til ledelse. Det har affødt Winning the Double Akademiet – et intenst træningsforløb for alle ledere, der styrker de ledelseskompetencer og den ledelsesadfærd, strategien og kulturforandringen kræver.

 

Kompetenceudvikling - NOCA

På vores møde d. 19. september vil teamet bag Akademiet give en gennemgang af de mange forskellige overvejelser til kompetenceudvikling af lederne i forhold til strategien – og de løsninger, de fandt frem til. For eksempel:

  • CEO’en rolle og kommunikation.
  • Den helt afgørende aktive deltagelse af niveau 2 ledere som mentorer og rollemodeller på akademiet.
  • Træningen af ledelse med virkelige medarbejdere fra organisationen.
  • Opbygningen af en fiktiv virksomhed, Atlas Bank, hvor deltagerne kunne træne specifikke ledelseskompetencer på en stærkt engagerende måde.
  • Afvekslingen mellem sjov, leg, træning, spil, alvor, feedback, fiktion og virkelige udfordringer i forløbet.
  • Kommunikationen før og efter akademiet til at understøtte interventionen.

Mødet vil give os mulighed for at se og få en fornemmelse af Atlas Bank simulationsspillet og hør fra Nykredit ledere, hvordan det har været at gennemføre Akademiet! Læs gerne om træningen på Winning the Double Akademiet i denne artikel, der blev bragt for ganske nylig i Berlingske Tidende.

Atlas Bank spillet har endvidere netop vundet guldmedalje i den internationale spil-pris Serious Play Awards.

Vær med og deltag i en skarpt faciliteret dialog med NOCA’s medlemmer om de mange udfordringer og muligheder i snitfladerne mellem ledelsesudvikling, læringsdesign, kulturforandring og strategieksekvering.

Dato: 19. september kl. 09.00-13.00 (efterfulgt af en sandwich).

Lær mere om ‘Learning and Development’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.