Kommende Aktiviteter

NOCAs Årsdag 2021: FutureS of HR (Online)

05. oktober 2021
kl. 09.00 - 16.00  CET

Der findes ikke én bedste måde at drive HR praksis. Der findes mange. Det der virker, er afhængig af konteksten og det at følge andres eksempel skaber sjældent konkurrencemæssige fordele. Men hvordan bliver vi bedre til at finde frem til vores bedste HR praksis? Hvordan træffer vi de bedste beslutninger for vores organisationer?  Og hvordan sikrer vi både den indsigt og det fremsyn, der skal til for at navigere og supportere vores organisationer i et landskab, der er i konstant forandring?

Hvordan træffer vi de rigtige valg i HR?

Det er uundgåeligt at HR ændrer sin praksis, når organisationen ændrer sine forretningsmodeller og omverdenen ændrer kravene. Men gør vi det rigtigt? Hvordan undgår vi at begrave os i detaljer og holde fast i aktiviteter og vaner, som ikke skaber værdi for organisationen? Og hvordan bliver vi i det hele taget bedre til at identificere det, der skaber værdi?

På NOCAs årsdag sætter vi fokus på det, der skal til for, at vi som HR-praktikere kan træffe de bedste valg i vores organisationer. Vi kigger på:

  • Omverdensfaktorer og tendenser der påvirker organisationen
  • Strukturer og arbejdsgange der skaber værdi for organisationen
  • Nye meta-kompetencer for HR

Årsdag - NOCA

Oplægsholdere:

OBS: Arrangementet faciliteres på dansk, men få oplæg vil være på engelsk.

Natal Dank - NOCA

Natal Dank, Author and co-founder of PXO Culture (English presentation)

Natal will give the presentation: “Agile HR: Deliver value in a changing world of work”. She is the co-author of the book ‘Agile HR’, which is a practical guide written specifically for people professionals on how the HR function can develop agile processes and practices that save time, boost performance and support overall business goals.

Dennis Nørmark - NOCA

Dennis Nørmark, Antropolog, forfatter og foredragsholder

Dennis vil bidrage med præsentationen: ”Tilbage til arbejde – HR’s rolle i fremtiden. Hvordan arbejder vi klogere? Og hvordan får vores arbejde mest mulig effekt?” Dennis Nørmark er en dansk antropolog, forfatter, foredragsholder og kommentator. Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, som er hyppigt medvirkende i både radio og tv. Han er en åbenmundet men præcis analytiker af samfundsmæssige, politiske og kulturelle spørgsmål. Nørmark er uddannet cand.mag. i antropologi fra Aarhus Universitet, hvor han fra 2006 til 2011 var ekstern lektor.

Ulf Hahnemann - NOCA

Ulf Hahnemann, CHRO, A.P. Møller Mærsk

Ulf kom til A.P. Møller Mærsk som Chief Human Resources Officer i august 2016. Tidligere har han været hos Mars Inc. i over 28 år, senest som VP for Strategic Programs, People & Organization og har både haft ledende roller i Danmark, Australien og Nordamerika. Før dette var han eksportkonsulent ved Det Kongelige Danske Udenrigsministerium. Ulf tog eksamen fra Copenhagen School of Business Administration og deltog i London Business Schools Global Business Consortium og Henley Business Schools HR-program.

Louise Muhdi - NOCA

Louise Muhdi, Professor of Innovation and Strategy, IMD (English presentation)

Dr. Louise Muhdi has served as a corporate manager, life sciences researcher and most recently an educator. She has led global cross-functional leadership teams and has worked with and advised influential thought leaders as well as members of corporate executive committees and boards of directors coming from across various industries. Dr. Muhdi is an expert in strategy development, innovation management, collaboration for value creation and organizational design.

Signe Bruskin - NOCA

Signe Bruskin er ph.d i organisationsforandringer fra Copenhagen Business School, Stanford University og Frankfurt School of Finance and Management. Signe har i mere end 10 år arbejdet med organisationsudvikling som medarbejder og som leder. Som forsker har hun skrevet og modtaget priser for en række forskningsartikler om forandringer. Hun er forfatter til bogen ”Mikroforandringer” fra 2021, ekstern lektor ved Copenhagen Business School og stifter af enlighten ApS.

Afmelding af arrangementet 

Ønsker du at afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres 24 timer inden konferencens start.

Afmeldingen skal sendes til noca@noca.dk.

OBS! Arrangementet er gratis for NOCAs medlemmer.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.