Kommende Aktiviteter

Nomadeledelse (Online)

13. april 2023
kl. 09.00 - 10.30  CET

Ledelse i en omskiftelig hverdag

Vi lever i en tid, hvor fleksibilitet og forandringer sætter vores organisationer og ledere under konstant pres. På dette møde ser vi nærmere på, hvordan nomadeledelse kan være svaret på nutidens ledelsesudfordringer. 

Nomadeledelse handler om, hvordan lederne kan finde sig til rette i en verden, hvor omverdens forhold, strategi og medarbejderbehov ændrer sig konstant. Hvordan finder man balancen imellem, hvornår man skal udfordre medarbejderen, og hvornår man skal sikre sig at passe ekstra meget på dem?         

Vi har inviteret forfatterne til den nye bog ”Nomadeledelse”, Elize Dimare og Johnny Sørensen, til at give os indsigt i både det teoretiske fundament og de praktiske eksempler.  

 

Vi kommer blandt andet til at gennemgå:

  • Hvad er nomadeledelse, og hvordan kan det være svaret på lederens udfordringer i hverdagen?
  • Hvad er forudsætningerne for nomadeledelse?
  • Hvordan kan ledere støttes til at håndtere uforudsigelighed?

Kom til dette NOCA-webinar om nomadeledelse og bliv klogere på, hvordan man som leder kan håndtere og befærde sig i en usikker og omskiftelig hverdag og ovenikøbet se mulighederne.

Elize Langeland Dimare, medstifter og CEO af organisationen Fire & Shield.

Elize arbejder aktivt med ledelses- og talentudvikling og har tidligere arbejdet hos både Nilfisk og PPG Industries. Foruden dette har Elize en Ph.d. fra DTU i organisationsudvikling, og har blandet andet skrevet bøgerne Nomadeledelse – Fantastiske forandringer i turbulente tider og Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider, sammen med Johnny Sørensen.

Johnny Sørensen, medstifter og CEO af organisationen Fire & Shield

Johnny har arbejdet med forandringsprocesser siden han var 25 og har en Kandidat i Business Administration fra Aalborg Universitet. Han har foruden dette mange års erfaring fra forskellige lederroller og har blandet andet været CEO hos både DYRBERG/KJERN og Nilfisk. Sammen med Elize har han blandt andet skrevet bøgerne: Nomadeledelse – Fantastiske forandringer i turbulente tider og Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider.

Læs mere om NOCA temaet Organisational Development and Design her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.