Kommende Aktiviteter

Digital Organisering (Online)

28. maj 2020
kl. 08.30 - 10.30  

Digitalisering og digital transformation fylder utroligt meget i mange organisationer. Det ekstreme fokus på implementeringen af nye omfattende teknologier kan dog ikke stå alene. Digital transformation påvirker stort set alle dele af moderne organisationer, herunder deres struktur, samarbejde og kommunikation. Ved dette NOCA-arrangement har vi derfor fokus på at forstå nye digitale teknologier som organisatoriske fænomener. 

digital organisering - online netværksmøde hos NOCA - digital transformation - digitale teknologier

Hvordan spiller digitalisering og organisering sammen? 

Ifølge forfattere til bogen ”Digital Organizing”, Ursula Plesner og Emil Husted, bliver de abstrakte ’digitale transformationer’ i et organisatorisk perspektiv til konkrete organisatoriske interventioner, der kalder på ledelsesmæssig indsigt i en række organisationsdynamikker.

Det store fokus på teknologi betyder ofte, at man løber efter modebegreber som ’co-creation’ og ’data-drevet ledelse’. Men hvordan sikrer vi, at vi i digitale transformationer ikke glemmer de klassiske indsigter fra organisationsteorien, som belyser vigtige aspekter som f.eks. ’samarbejde’ og ’viden’?

Som udgangspunkt for HR, strategi og ledelse er det afgørende, at vi har en bred forståelse af, hvordan digitalisering og organisering spiller sammen. Med en nuanceret diskussion af ’hypede’ begreber i tidens digitaliseringdiskurs sat op mod centrale begreber fra organisationsforskningen vil Ursula Plesner og Emil Husted på dette NOCA møde give indsigt i en ny basis for at forstå de digitale teknologiers samspil med vores organisationer.

Oplægsholdere:

Ursula Plesner

Ursula Plesner er Ph.d. og Associate Professor på CBS, Institut for Organisation og medforfatter til bogen ”Digital Organizing”, udgivet 2020. Hun forsker primært i digital organisering, teknologier og kommunikation.  

 

Emil Husted

Emil Husted er Ph.d. og Associate Professor på CBS, Institut for Organisation og medforfatter til bogen ”Digital Organizing”, udgivet 2020. Han forsker primært i politisk organisering og digitale teknologier.

Her kan du læse mere om NOCAs tema “Organisational Development and Design“. 

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.