Kommende Aktiviteter

“Disruption” i HR processer og systemer – når afbureaukratisering er en nødvendig vej frem

31. januar 2017
kl. 12.00 - 16.30  

Haldor Topsøe er en virksomhed, der bygger på et meget højt teknisk niveau hos medarbejderne, et humanistisk grundsyn og en meget pragmatisk tilgang til opgaveløsningen. Produkterne har meget høj kvalitet og medarbejderloyaliteten er høj. Haldor Topsøe har også været kendetegnet ved ikke at have nær så mange systemer og HR processer til at understøtte ledelsesprocesserne som andre større virksomheder.

HR processer - NOCAUdviklingen på det globale marked påvirker også Topsøe. For at imødekomme det globale markeds krav skal vi have mere ud af de samme ressourcer og være så fleksible som muligt på alle planer for at møde vores kunders behov. Det skal HR processer bidrage til.

Haldor Topsøe har en unik mulighed for at opbygge nye systemer og processer, fordi der ikke har været så mange før. Men det er her man skal være forsigtig med at tage det vi kender og implementere det. For igennem de sidste godt 20 år har HR opbygget mange systemer og processer for at understøtte de ledelsesopgaver, der har med organisation og medarbejdere at gøre, og mange af dem har ikke virket efter hensigten. Performance Management, Talent programmer og bonusprogrammer m.fl. har krævet mange ressourcer og mange undersøgelser viser at output ikke er lige så stort som input – måske endda langt fra. Derfor er det tid til at tænke nyt, hvor vi bygger på det gode fra fortiden og udvikler nye HR processer og systemer som gavner hurtig omstilling og fleksibilitet og hvor tillid, læring og høj faglighed er i højsædet.

Spørgsmålet er:

Hvordan gør vi det bedst? På mødet vil Group Vice President HR Pia Møller Appel og HR Partner Marianne Viskum Olesen dele de udfordringer som Haldor Topsøe arbejder med for at optimere den nødvendige support til den globale organisation.

Udover at drøfte Haldor Topsøes case om at skabe nye optimerede processer og systemer i HR, får vi på dette møde besøg af Bjarte Bogsnes og Anders Olesen fra det internationale ledelsesnetværk Beyond Budgeting Institute. På mødet vil Bjarte og Anders fortælle om hvordan Beyond Budgeting ledelsesmodellen bliver brugt i mange globale virksomheder til at bekæmpe bureaukrati og ineffektivitet i organisationer. Bjarte vil vise, hvordan Statoil bruger modellen og fortælle om deres erfaringer.

Beyond Budgeting netværket hjælper organisationer med et udvikle nye ledelsesmodeller, således at de når deres fulde præstationspotentiale.

Netværkets anbefalinger er sammenfattet i 12 Beyond Budgeting principper. Disse er baseret på mange års studier, som løbende er blevet publiceret.

Bjarte Bogsnes er VP Performance Management Development i Statoil samt formand for Beyond Budgeting netværket.

Han har en lang karriere indenfor ledelse, HR og økonomi, og er en uhyre populær international taler.

Forfatter til bogen “Implementing Beyond Budgeting – Unlocking the Performance Potential”, som handler om hans erfaring med implementering af Beyond Budgeting ledelsesmodellen.

Anders Olesen er den daglige leder af Beyond Budgeting netværket.

Han har en lang karriere indenfor ledelse og økonomistyring. Han udgiver jævnligt artikler og holder foredrag om ledelse, performance management o.lign.

Anders er også partner i den danske konsulentvirksomhed Basico.

Kom og vær med til at diskutere, hvordan vi kan skabe den nødvendige fornyelse i HR processer og systemer, så de bedst muligt understøtter fremtidens organisationen.

 

Hvor:

Haldor Topsøe

Haldor Topsøes Allé 1

2800 Kongens Lyngby


Hvornår:

Tirsdag den 31. januar 2017

Kl. 12.00 til 16.30

 

Her kan du lære meget mere om ‘Organisational Development and Design‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.