Kommende Aktiviteter

HR og bæredygtighed (Online)

03. september 2020
kl. 09.00 - 11.30  

Hvordan udvikler vi bæredygtige organisationer?   

Et stadigt stigende fokus på bæredygtig drift ændrer i disse år succeskriterierne i mange organisationer. Flere og flere organisationer arbejder i dag med det, der kaldes ”a triple bottom line”, hvilket betyder, at udover at have en økonomisk bundlinje, så har virksomheden også en miljømæssig og social bundlinje. 

Bevæggrundene for at skabe bæredygtige organisationer er til at få øje på, men ændringerne, som ambitionen medfører, er også ofte indgribende. Selve det, at udvikle bæredygtige organisationer, og arbejde med et bredere perspektiv end det økonomiske, er en kompleks opgave. En opgave, der også rammer HR, idet forandringen ofte vil kræve ændring af adfærd internt i organisationen, og samtidig trækker tråde til flere af HR’s kerneområder som ledelse, adfærd, kultur og værdier. Ved dette NOCA-møde stiller vi skarpt på, hvordan HR bedst muligt kan understøtte organisationens ambition om bæredygtig drift.

På dette arrangement vil du både få indblik i den nyeste forskning på området for udvikling af bæredygtige organisationer, samt blive præsenteret for en praktisk case fra Ørsted, verdens mest bæredygtige virksomhed, der belyser selve arbejdet med at udvikle bæredygtige organisationer. 

 

Ulrik Brandi, Associate Professor på Århus Universitet.

På dette netværksmøde vil Ulrik præsentere den seneste forskning indenfor udvikling af bæredygtige organisationer.
Ulrik er leder af forskningsprojektet ”Learning, Innovation and Sustainability in Organisations (LISO), på Århus Universitet.

Anders Kirkeby Larsen, Sustainability Advisor, Ørsted.

Ørsted blev i januar 2020 kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Corporate Knights. Anders vil på dette møde præsentere Ørsteds transformationshistorie og give indblik i virksomhedens omfattende arbejde for at skabe en bæredygtig organisation.

 

Vil du læse mere om NOCAs tema ‘Organisational Development and Design‘?
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.