Kommende Aktiviteter

Kulturrejse mod kundeland

22. august 2014
kl. 10.00 - 14.30  

– med kerneværdier som kompas, og HR som rejseguide”

I alle virksomheder, der lever af kunder eller interessegrupper er det vigtigt at have en kultur, der skaber fokus på disse. Men det er ikke altid tilfældet. Hvorfor?

I dette møde sætter vi fokus på hvordan man kan arbejde med at øge kundefokuseringen i organisationen og hvordan HR kan medvirke til at forandre kulturen, så dette er muligt.

Danske Bank og BRFkredit er begge virksomheder i den finansielle sektor, der med jævne mellemrum har arbejdet med at bringe kunden i centrum og stadig har en meget bevidst tilgang til dette, så det ikke glider i glemmebogen. Kom og hør hvordan de arbejder med virksomhedskulturen i begge virksomheder – forskellig tilgang – samme mål?

Dagens program ser ud som følger:
• Opstart, velkomst, praktik, hvem er hvem v/ Per Geisler Hansen, NOCA
”Vil ikke forstyrres af kunder – jeg skal passe mit arbejde”
- v/ Kent Zaulich, BRFkredit
• Pause, netværksfrokost
“Kortlægning af Danske Banks kulturrejse mod kundeland – med kerneværdier som kompas, og HR som rejseguide” v/ Frank Dybdal Lilleøre, Danske Bank
• Fælles perspektivering
• Afslutning

At bygge en “customer focused culture” involverer både strategiarbejde, positioneringsarbejde og arbejde med kerneværdier og adfærd.

På mødet vil vi på baggrund af de to cases drøfte dels hvad der skal til for med succes at skabe en virksomhedskultur, der fokuserer på kunderne, dels drøfte HRs rolle i denne proces.

Hvor:
Danske Bank
Strødamsvej 46
2100 København Ø.

Hvornår:
Fredag den 22. august 2014
kl. 10.00 til 14.30.

Læs mere her om ‘Organisational Development and Design‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.