Kommende Aktiviteter

Meget mere ledelse! – med de samme kræfter

20. juni 2024
kl. 09.00 - 10.00  CET

Hver dag går menneskelig kapacitet tabt i organisationer, fordi vi forstår ledelse som noget, kun ledere laver hver især. Men hvad kan vi gøre for at ændre denne opfattelse i vores organisationer? En del af løsningen ligger i at udfordre traditionelle opfattelser og gå til ledelse først og fremmest som et samarbejde mellem ledere, og mellem ledere og medarbejdere. Kun på den måde kan vi lykkes i ledelsesteam, arbejde på tværs af siloer, arbejde udenfor mandater, frigøre potentialet i alle medarbejdere og samtidig skabe større arbejdsglæde og succes.

Er du også interesseret i at ændre din organisations opfattelse af ledelse? Så deltag i dette webinar, hvor Anders Trillingsgaard vil dykke ned i kernen af sin seneste bog, ‘Meget mere ledelse – med de samme kræfter’, og dele tankevækkende koncepter og strategier, der kan revolutionere tilgangen til ledelse. Ved at involvere medarbejderne som aktive aktører og skabe en kultur præget af samarbejde om at skabe en fælles kurs, effektiv koordinering og et stærkt commitment, kan du med dette webinars redskaber aktivere meget mere ledelse på tværs af din organisation.

Deltag på dette webinar, hvor du vil få indblik i:

  • Eksempler på, hvordan medarbejdere bliver aktive aktører, der opbygger fælles kurs, koordinering og commitment
  • Øvelser og værktøjer til, hvordan den enkelte leder eller medarbejder, lederteamet eller den samlede organisation kommer i gang
  • Modeller til, hvordan man arbejder sammen om ledelse i ledergrupper og på tværs af organisationer og formelle strukturer

Tag med os, når Anders Trillingsgaard deler sine visioner og erfaringer, der vil vække din tro på ledelseskraft og give dig billeder af hvordan vi sammen kan skabe transformation og succes. Anders’ viden egner sig både til offentlige og private virksomheder. 

Opdag en ny dimension af ledelse med bogen ‘Meget mere ledelse med de samme kræfter’. Brug rabatkoden Trillingsgaard0124 og få 10% rabat på dit køb hos Akademisk Forlag. Forkæl dig selv med værdifuld viden til en fordelagtig pris!

Anders Trillingsgaard,

Anders Trillingsgaard er ph.d., autoriseret psykolog, forsker og ledelsesrådgiver i konsulenthuset UKON, hvor han også er formand for ejerkredsen og chef for husets forskningsaktiviteter. Anders er forfatter til bøgerne Ledelsesteamet gentænkt (2015), Teamwork and Leadership Redefined (2021) og har været redaktør på bogen Feedback gentænkt (2017).
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.