Kommende Aktiviteter

Når Organisationsdesign bliver til Organisationsrevolution

25. marts 2015
kl. 14.00 - 20.00  

Den 25. marts afholdes næste temamøde om organisationsdesign og –udvikling, denne gang hos JP/Politiken. Her vil vi se nærmere på den nyeste forskning indenfor organisationsdesign, Jyllandspostens/Politikens rejse fra en analog kultur til digital kultur, samt starte Danmarks første forum for organisationsdesign og –udvikling!
Dette møde afsluttes med fællesmiddag hos JP/Politiken. Såfremt du ikke deltager i middagen, bedes du give besked herom ved tilmelding.

Program

14.00 Velkomst

14.30 Fra Organisationsdesign til succesfuld implementering – er det en myte?

v. Ass. Professor Dorthe D. Haakonsson, Aarhus Universitet
Dorthe udgiver til maj en ny bog sammen med prof. Richard Burton, Duke University, og Center Director Børge Obel, Aarhus Universitet, om implementeringen af organisationsforandringer. Det er tredje udgave af en eksisterende bog, som der nu er koblet ny forskning på. På dette møde vil Dorthe præsentere os for den seneste forskning indenfor organisationsforandring, og diskutere dilemmaet, at implementere designløsninger i en tid, der kræver konstante forandringer. Hun vil bl.a. diskutere den implementeringsmodel, deres seneste bog præsenterer, samt diskutere radikale vs. inkrementelle forandringer. Således vil Dorthe snakke generelt om nogle af de mere teoretiske tanker og viden om organisationsforandringer i praksis.

15.30 Fra Organisationsudvikling til Organisationsrevolution?

v. Digital Direktør Jens Nicolaisen, JP/Politiken og Dan Andersen, Conmoto
Hvordan arbejder vi med strategi og organisationsdesign og udvikling, når alt løbende ændres og tilpasses?
Digital Direktør Jens Nicolaisen der også er ansvarlig for Jyllands-Postens strategiske transformation, tager os med i den enorme forandringsproces Jyllandsposten har været igennem og i skabelsen af blandt andet Jyllandspostens Finans.dk og Watch Medier og i arbejdet for at være en del af front-runners i den globale udvikling.
I tillæg til denne spændende livecase vil Dan Andersen, Conmoto supplere med historien om ’Disney going Digital’. Fra grundlæggelsen af Disney organisationen i 1920’erne har ny teknologi styret udviklingen af virksomhedens organisationsudvikling. Igen og igen er etablerede hierarkier blevet udfordret til at tilpasse sig nye teknologiske krav. I dag fremtræder bl.a. Walt Disney World som et sted, hvor man kan skræddersy sin egen ferie til mindste detalje takket være anvendelse af en organisation, der er i evig udvikling.

17.00 Skabelsen af Danmarks første forum for organisationsdesign

v. Magnus Broundal, Velux og Thomas Høj, Arla
Flere af NOCAs medlemmer har ytret et ønske om at starte Danmarks første forum for organisationsdesign. Dette forum er for dem, som deler en passion for organisationsdesign og –udvikling og som fagprofessionelle er med til at skabe øget konkurrencekraft i deres virksomheder. Sammen vil vi på dette møde lægge fundamentet for dette forum, som bl.a. skal være med til at skabe øget dialog og videndeling medlemmerne imellem i det daglige arbejde.

18.00 Middag


Dagen slutter af med en arbejdsmiddag i Politikens lokaler, således at du også under middagen kan udbygge et netværk, der kan skabe værdi i dit videre arbejde.

Hvor og Hvornår?

D. 25. marts 2014
Kl. 14.00 – 20.00

JP/Politikens Hus
Rådhuspladsen 37
1550 København V
 
Du kan lære mere om ‘Organisational Development and Design’ lige her!Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.