Kommende Aktiviteter

NOCA konference – Bliv klar til den agile arbejdsstyrke

08. marts 2019
kl. 09.15 - 12.00  CET

Fremtidens workforce planning, freelancere og forandringsvillige organisationer

Nutidens krav til at vores organisationer bliver mere fleksible, forandringsvillige og agile matches i høj grad af medarbejdernes behov for meningsfuldt arbejde, der direkte gør en forskel for andre. Med den agile arbejdsstyrke ser vi en vækst af talenter, der ønsker meget fleksible vilkår og arbejder freelance, så de kan arbejde med det, de er bedst til, når opgaven er der.

Vær med d. 8. marts hos VIA University College i Aarhus, hvor vi sætter fokus på mobilisering og organisering af den agile arbejdsstyrke.

Program

 

08.45-09.15

Indtjekning & Ankomst, kaffe og morgenbrød

 

09.15-09.25

Introduktion til dagens program

 

09.25-09.45

Dennis Nørmark (Antropolog og medforfatter af bogen Pseudoarbejde):

Hvordan interne kampe om normeringer og indflydelse i nutidens store organisationer skaber pseudoarbejde, manglende fleksibilitet og fokus på andet end kunder og leverancer

09.45-10.05

Morten Petersen (Founder af Worksome): Hvad betyder ændringerne på arbejdsmarkedet for HR området? Hvordan kan freelanceøkonomien løse din virksomheds kompetence- og talentbehov?

10.05–10.25 

Christine Cleemann: Christine vil fortælle om, hvorlederes medarbejderne skifter vores kollektive opmærksomhed væk fra at være reaktive, udnyttede og ressourcetænkende til at være mere responsive, åbne personligheder, som ikke lader sig styre af deres frygt og ego.

 

10.25-10.40

Pause og kaffe

 

10.40-11.00

Magnus Christensson (Partner i Reload): Hvordan koordinerer og integrerer man løst- og fastansatte i opgaveflowet? Hvordan får man succes med det i praksis? Do’s and dont’s

 

11.00-11.20

Thomas Terney (ph.d. og forfatter: “Rend mig i generationerne. Et indspark i debatten om tiltrækning af fremtidens medarbejdere.” Thomas vil fortælle om, hvorledes teknologien grundlæggende ændrer på måden at tænke organisation og ledelse på.

 

11.20-12.00

Panel-debat med spørgsmål fra salen

 

12.00-12.30

Networking

Dennis Nørmark

Dennis Nørmark er antropolog, konsulent, speaker og forfatter. Han udgav i år bogen Pseudoarbejde, der ser på hvordan mennesker og organisationer opfinder arbejde, de ikke behøver. Bogen blev en bestseller og et af årets mest omtalte faglitterære udgivelser. Dennis Nørmark er selvstændig men arbejder også med ledelse som bestyrelsesmedlem i flere organisationer, blandt andet i Danmarks Radio.

Morten Petersen

Morten Petersen er medstifter og CEO i Worksome, en online platform hvor virksomheder og højt kvalificerede freelance konsulenter matches ved hjælp af AI. Han har tidligere været CEO i NetBooster og har i løbet af sine 5 år hos Google blandt andet siddet som Industry Leader og Head of Engagement. Morten Petersen er desuden medlem af SCIENCE Digitaliseringsråd ved Københavns Universitet.

Christine Cleemann

Christine Cleemann har en Ph.d. i organisationsudvikling og har siden 1998 været beskæftiget inden for forskning og undervisning inden for HRM, kompetenceudvikling, organisationsudvikling, læring og viden processer. Hun har været HR direktør i Mærsk og Damco, chefkonsulent hos TDC, og har været regional ansvarlig for RBL Institute. Christine vil fortælle os mere om hvorledes medarbejderne skifter vores kollektive opmærksomhed væk fra at være reaktive, udnyttende og ressourcetænkende til at være mere responsive, åbne personligheder som ikke lader sig styre af deres frygt og ego, men fokuserer på, hvad der inspirer og motiverer dem. Agenter som bliver producenter af nye måder af arbejdsliv og derfor ophører med at være medarbejdere.

Magnus Christensson

Magnus Christensson er partner i Reload, som rådgiver og udvikler digitale løsninger der virker i virkeligheden. Magnus har mere end 15 års erfaring i at drive strategisk digitalisering og produkt- og forretningsudvikling for en række af de største organisationer i Danmark. Han har derudover stor erfaring i den organisationsudvikling som den digitale transformation kræver – både på ledelsesniveau og ud i organisationen – og med strategisk brug og ledelse af eksterne samarbejdspartnere og freelancere i kundeteams.

Thomas Terney

Thomas Terney er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor digitalisering, fordi han forstår at sætte teknologi i en større kontekst for både individet, organisationen og samfundet. Thomas Terney vil give os indblik i hvorledes teknologien grundlæggende ændrer på måden at tænke organisation og ledelse på.

Der er et begrænset antal pladser!

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.

Så kan vi nå at give pladsen til en anden.

Der er et No-show fee på 500 kr. ekskl. moms.

Her kan du læse mere om NOCAs tema ‘Talent Management’.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.