Kommende Aktiviteter

Sociale Medier til internt brug – hvordan bliver det en succes?

Den 13. maj mødes vi hos Grundfos, hvor brugen af sociale medier og værktøjer som element i den interne videndeling, læring, virksomhedskultur etc. er dagens tema.

Grundfos har taget brugen af sociale medier til sig og benytter nu Yammer. Mange andre virksomheder i Danmark anvender ikke sociale medier i udbredt grad til internt brug, men udviklingen går hurtigt.
Mia Louise Rydahl Due fra Grundfos vil være dagens vært og ene indlægsholder. Ligeledes vil SKAT være indlægsholdere, hvor bl.a. Lene Krogh Jeppesen vil dele SKATs erfaringer med Yammer og sociale værktøjer med os.

De to virksomheder har grebet implementeringen af Yammer forskelligt an, så på dagen hører vi forskellige erfaringer fra de to cases. Dette giver anledning til en god dialog og vidensudveksling.

Hvorfor og hvordan?
På dagen vil vi bl.a. diskutere:
Hvilke problemer løser Yammer (eller andre sociale intranet) i en organisation og hvilke nye problemer kommer til?
Hvordan får man bedst anvendelsen af Yammer (eller lignende) implementeret?

I dialogen om implementering taler vi ofte om de udfordringer og dilemmaer der opstår indenfor videndelingen. Virksomhedens forretningsgange og hierarkier bliver udfordret; bliver man ”udstillet” som individ, giver man slip på en form for magt ved at lade viden være alles, og hvordan matcher anvendelsen af Yammer incitamens- og belønningstrukturer.

Disse spørgsmål og flere vil vi debattere i løbet af dagen, så alle efter mødet er ét skridt nærmere en mulig implementering af sociale værktøjer til intern brug.
Vi ser frem til en rigtig spændende dag sammen.

Carpool
Send en mail til noca@noca.dk hvis du har behov for et lift til mødet. Så vil vi gøre vores bedste for at arrangere carpooling.

Hvor?
Grundfos – Poul Due Jensen Academy
Poul Due Jensensvej 7
8850 Bjerringbro

Hvornår?
D. 13. maj
Kl 10.00 – 14.00

Læs mere her om ‘Organisational Development and Design‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.