Kommende Aktiviteter

Talentudvikling som katalysator for strategisk forandring

23. maj 2017
kl. 10.00 - 14.00  

 

Danske Bank har de sidste par år udviklet en ny talentarkitektur, der gør op med målet om at udvikle talenter per se og erstatter dette med ambitionen om at udvikle organistionen – gennem talenter. Fokus ændres dermed fra at udvikle individuelle kompetencer til at opbygge organisatoriske capabilities.

Tirsdag den 23. maj fra kl. 10.00 – 14.00 hos Danske Bank.

capability
Denne nye måde at anskue arbejdet med talentudvikling betyder, at bankens talenter i dag i høj grad identificeres på baggrund af deres evne og vilje til at agere forandringsagenter, influere deres omgivelser og accelerere Danske Banks strategiske ambitioner. Programmer og processer forankres direkte i forretningen med direktionsmedlemmer som aktive program-sponsorer og case-udviklere, og talenternes ledere bliver primære katalysatorer for talenternes udvikling.

  • Mød Janus Grant Petersen og Sanne Hjordrup fra Leadership & Talent, Group HR, ansvarlige for udvikling og implementering af Danske Banks talentarkitektur, og få indsigt i hvilken værdi det nye fokus har skabt samt hvilken betydning det har haft for måden hvorpå talentudvikling nu opfattes, måles og vejes i Danske Bank.

Vi ønsker med dette arrangement at sætte baren højere end blot informationsudveksling, og vil derfor også bruge rummets samlede hjernekapacitet til at udfordre hinanden på hvilke muligheder og implikationer et fokus på capability building medfører.  Vi vil derfor tillade os at distribuere et par refleksionsspørgsmål til dem af jer, der tilmelder sig til dette arrangement for at bruge tiden mest hensigtsmæssigt på selve dagen. 

Hvornår?
23. maj 2017
kl. 10:00 – 14:00

Hvor?
Danske Bank
Holmens Kanal 12
1092 København K

Du kan læse meget mere om ‘Talent management’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.