Kommende Aktiviteter

10. januar 2024
kl. 09.00 - 10.00  CET

Deltag i arrangementet

Tilmeld dig her

Ufrihedens pris

Moderne organisationers største udfordring: At bryde bureaukratiets lænker og frigøre det menneskelige potentiale!

I en tid, hvor innovation, tilpasningsevne og effektivitet er altafgørende for at lykkedes som individer og organisationer, oplever vi en voksende udfordring: Bureaukrati og ufrihed. Overbureaukratisering begrænser os og hæmmer vores fremskridt. Idéer er svære at realisere i bureaukratier; Idéer der kan skabe udvikling og vækst i vores organisationer og samfund.

85 % af ledere erklærer i en Bain & Company-undersøgelse, at deres udfordringer med at skabe en succesfuld forretning ikke skyldes eksterne faktorer som konkurrence, reguleringer eller fagforeninger, men snarere noget, der eksisterer egne organisationer. Hvorfor er dette tilfældet?

I dette webinar vil forfatteren Dennis Nørmark dykke ned i sin seneste bog, “Ufrihedens Pris,” og udforske de førnævnte udfordringer, samt deres indvirkning på arbejdslivet i vores organisationer.

Vi vil sætte fokus på:

  • Frihedsbegrebet og dets betydning for vores arbejde: Hvordan påvirker ufrihed vores evne til at innovere og arbejde effektivt?
  • Innovationsproblemer: Hvad er de typiske forhindringer, og hvordan kan vi frigøre os fra dem?
  • Pseudoarbejdets indvirkning: Hvordan påvirker meningsløst arbejde vores trivsel, daglige arbejde og engagement?
  • Dennis’ råd til HR-professionelle og organisationer: Hvordan kan vi bruge disse indsigter til at forbedre vores praksis og fremme en mere fri, effektiv og meningsfuld arbejdskultur?

Deltag i dette webinar for at blive klogere på de udfordringer, som moderne organisationer står over for, herunder kompleksitet, overbureaukratisering og behovet for at fokusere på reelle arbejdsopgaver for at fremme innovation.

 

Dennis Nørmark

Dennis Nørmark er en kendt og meget anvendt dansk antropolog. Han debuterede som forfatter med ”Det Virkelige Menneske” om menneskets grundlæggende natur og fulgte den op med  ”Kulturforståelse for Stenalderhjerner” om vores kulturforskelle. Han har i snart 20 år været kendt som en dygtig videnskabsformidler uden angst for at popularisere sit fagområde. Med bogen “Pseudoarbejde” trådte han for alvor ind på den danske ledelsesscene og blev en indflydelsesrig kommentator på vores moderne arbejdsliv, med over 100 foredrag om året. Bogen, som Dennis skrev sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen, har indtil videre solgt over 25.000 eksemplarer. Herudover har Dennis udgivet udgivet sin nye bog ”Ufrihedens Pris” som er udgangspunktet for dette webinar.

Læs mere om NOCA temaet Organisational Development and Design her!