Kommende Aktiviteter

Workplace Management – understøt innovation og effektivitet (Online)

10. september 2020
kl. 12.00 - 14.30  

Arbejdsmiljøer der understøtter innovation og effektivitet

Lego BillundKilde: BillundOnline.dk

Mange større organisationer har igennem de seneste år ændret signifikant i indretning af kontormiljøer. Flere og flere virksomheder benytter i dag storrumskontorer, free-seating og online møder. Formålet med disse store projekter er ikke kun at tage stilling til indretning af lokaler og opsætning af kontormøbler. Workplace Management bruges i stigende grad til at skabe adfærdsændringer i den måde, vi arbejder på og herigennem understøtte en ambition om øget innovation, agilitet og effektivitet i organisationen. Spørgsmålet er imidlertid, hvordan vi sikrer bedre arbejdspladser igennem disse nye tiltag? Hvilke muligheder og udfordringer skal vi være opmærksomme på, når vi ændrer vores fysiske arbejdsmiljøer?

Ved dette NOCA-arrangement deler LEGO, Novozymes og Rambøll ud af deres erfaringer med Workplace Management. Disse tre virksomheder har igennem de seneste år stået overfor Workplace Management projekter, der har skulle understøtte større transformationsprocesser i organisationen og en ambition om nye måder at arbejde på.

LEGO

LEGO – Efter fire års planlægning og byggearbejde indviede LEGO Koncernen i oktober 2019 første fase af deres nye topmoderne LEGO® Campus i virksomhedens hovedkvarter i Billund. Ved dette NOCA-arrangement vil Anneke Beerkens, LEGO koncernens antropolog, fortælle om arbejdet med at designe den ultimative oplevelse af LEGO-koncernen som arbejdsplads. (Præsentationen vil være på Engelsk)Lego

Novozymes

Novozymes – Hos Novozymes handler Workplace Management ikke kun om indretning af kontorlokaler. Det handler om at skabe et arbejdsmiljø, som understøtter innovation, kreativitet og effektivitet. Ved dette NOCA-arrangement vil Susanne Sloth Larsen, Organizational Development Partner at Novozymes, føre os igennem de forskellige faser ved etableringen af Novozymes nye Innovation Campus i Lyngby.

Novozymes

RambøllRambøll – Ved dette NOCA-arrangement vil Nicky Peter Gulholm, Country FM Manager hos Rambøll, præsentere, hvordan man kan bruge data til at initiere Workplace Management projekter. Derudover vil Nicky introducere nogle af Rambølls praktiske Workplace Management værktøjer som f.eks. “Space policy”, “furniture catalogue” og faktabaserede standarder for lyd, luft og lys.

Rambøll

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.

Der er et No-show fee på 500 kr. ekskl. moms. 

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Organisational Development and Design‘?
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.