Kommende Aktiviteter

Kvalitet i persontest og assessment (Online)

18. november 2020
kl. 13.00 - 16.00  

Brugen af assessment- og testteknologi er efterhånden en fast del af de fleste store organisationers rekrutterings- og udvælgelsesprocesser. Argumentet er ofte, at vi ønsker at vælge de bedste kandidater til jobbet, og test og assessment øger kvaliteten og i sidste ende træfsikkerheden. Det handler altså om at professionalisere og kvalitetssikre vores HR-processer.

Test og assessment - NOCA

Men høj kvalitet i både test og proces er ikke altid let at sikre. I mange tilfælde fører uhensigtsmæssig brug af test- og assessment til bias, forkerte beslutninger og dårlige oplevelser for både ansøgere og medarbejdere. På dette møde vil vi sætte fokus på, hvordan man kan sikre kvalitet i valg og brug af test og assessment. Vi vil sammen med tre meget erfarne oplægsholdere, som alle har substantiel erfaring med test og assessment, stille skarpt på dette.

Dagens oplæg:

I det første indlæg vil Mark Bauer Ruby fra Novo Nordisk fortælle om deres rejse fra en meget decentraliseret og lokal tilgang til test og assessment til en fælles kvalitetsfokuseret tilgang til brugen af test og assessment på tværs af regioner og sites.

Helene Hoppe Revald, der er næstformand for Videnscenter for Professionel Personvurdering, vil klæde os på til at stille de rigtige spørgsmål og krav til leverandørerne, som dels har udgangspunkt i danske og europæiske standarder på området og samtidig tager højde for jeres organisations konkrete behov.

Til slut vil Peter Hartmann fortælle om, hvordan de hos Getinge arbejder med at anvende ekstern forskning, interne data og virksomhedens værdier til at designe og optimere deres testanvendelse, herunder arbejdet med at sikre diversitet i rekrutteringen.

Mark Bauer Ruby - NOCAMark Bauer Ruby, Novo Nordisk

Mark er psykolog og Technology Lead i Talent Acquisition Centre of Excellence, Global People & Organization hos Novo Nordisk, hvor han har arbejdet siden 2017. Mark er, som Tech Lead, ansvarlig for at holde Novo Nordisks Talent Acquisition indsats på forkant med nyeste HR-teknologier. Herudover er Mark medlem af bestyrelsen hos VPP – Videnscenter for Professionel Personvurdering.

Peter Hartmann - NOCAPeter Hartmann, Getinge

Efter i 2005 at have erhvervet en Ph.d. indenfor cognitive ability og psykometri, arbejdede Peter som chefpsykometriker og testudvikler for et førende testforlag i Danmark. Senere tiltrådte han Maersk Group, hvor han agerede ekspert for HR Analytics. I 2016 sluttede Peter sig til Getinge, hvor han nu er Director of HR Analytics and Business Intelligence. Således er Peter en af de få mennesker i Danmark, som både har forsket i og arbejdet med at strømline og udvikle assesment processer i store, globale virksomheder.

Helene Hoppe Revald - NOCAHelene Hoppe Revald, People Test Systems

Helene er Partner og Head of Test Development hos People Test Systems. Herudover er hun næstformand i bestyrelsen hos VPP – Videnscenter for Professionel Personvurdering. Helene er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og har været ansat i People Test Systems siden 2006, hvor hun har ansvaret for den faglige udvikling, dokumentation samt kvalitetssikring af analyser og koncepter.

Læs mere her om NOCAs tema ‘Resourcing‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.