Kommende Aktiviteter

Agil organisering – hvad er opgaven for CHRO’en? (Online Executive HR Check-in)

26. maj 2021
kl. 08.00 - 08.50  CET

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

Bliv agil! Vi hører det overalt, men hvad betyder det for organisationen? Og hvad er CHRO’ens rolle i at udvikle en agil organisation?

På dette NOCA-møde vil Anne Marie Jess Hansen, på baggrund af mere end 15 års erfaring med transformation af store danske virksomheder, dele sine overvejelser omkring, hvad der er vigtigst, når HR og direktionen arbejder med at implementere agilitet i organisationen. Hun vil tage udgangspunkt i sine erfaringer med at stå i spidsen for Agil Transformation i hhv. Forca og ATP.

Vi ser på, hvordan CHRO’en skal sikre en mere dynamisk, fleksibel, flydende og kundefokuseret tankegang i vores organisationer.

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper, og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde fremadrettet.

Anne Marie Jess Hansen - NOCA

Anne Marie Jess Hansen, Chief Executive Officer, CBS Executive Fonden

Anne Marie startede som CEO hos CBS Executive Fonden i februar 2021. Hun har mere end 25 års erfaring fra store danske virksomheder inden for industri, consulting, finans- og it og har i 15 år stået i spidsen for digital transformation af virksomheder i den finansielle sektor, senest som vicedirektør i ATP.

Anne Marie er uddannet cand.merc.int., har gennemført erhvervsforskeruddannelsen og har en ph.d.-grad i strategi.

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda, og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.