Kommende Aktiviteter

D&I i CHRO’ens optik (Online executive HR check in)

27. oktober 2021
kl. 08.00 - 08.50  CET

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

Der er vist ingen tvivl om at diversitet og inklusion de seneste år har fået markant større fokus i virksomhedernes topledelse. Faktisk ser vi, at emnet har udviklet sig fra at være en vigtig virksomhedstrend, til at være en forretningsmæssig nødvendighed for seriøse organisationer. D&I synes således at vinde indpas i erhvervslivet, da bliver tydeligt at mange medarbejdere har gjort det til en afgørende faktor for valg af deres arbejdsgiver.

Josh Bersin, førende brancheanalytiker og HR-forsker, argumenterer for, at D&I er et af de hotteste emner i disse år, men også, at det ikke kun må være et HR-initiativ – det bør være en forretningsstrategi. Eksempelvis har globale virksomheder som Salesforce ændret deres organisering og udnævnt deres første Chief Equality Officer i forsøget på at opnå ligestilling på arbejdspladsen.

På dette NOCA-møde vil Christina Gadeberg fra Nordea dele sit perspektiv og sine overvejelser om D&I og emnets betydning for HR.

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper, og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde fremadrettet.

 

Christina Gadeberg, Chief People Officer and Head of Group People, EVP, Nordea

Som HR Executive står Christina på mere end 20 års solid erfaring med udvikling og implementering af strategisk HR i den finansielle sektor. Hun har en baggrund som direkte leder eller HR-leder i små og store forretningsenheder. Christina har været ved Nordea de seneste 6 år og har siden 2019 været Chief People Officer and Head of Group People. Før det var hun co-lead of Group People og Head of Group People Business Partnering også ved Nordea.

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda, og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.