Kommende Aktiviteter

Et skarpere DR – ledelsesudvikling i DR

14. januar 2014
kl. 09.00 - 14.00  

Tirsdag d. 14 januar mødes temagruppen HR Executive Club i DR byen til et rigtigt spændende møde om ledelsesudvikling i meget spændende omgivelser. På mødet får vi mulighed for at fortsætte dialogen om ledelsesudvikling fra sidste møde.

DR er godt i gang med en ledelsesudviklingsproces, der involverer samtlige ledere. I programmet fokuseres der på ledelsesroller og ansvar, og på at styrke samarbejdet på tværs af organisationen. Ledelsesudviklingsprogrammet har været en del af implementeringen af den nye strategi ’Et skarpere DR’. 

Der var en generel erkendelse af, at det var nødvendigt at udvikle og styrke ledelsen i DR med henblik på at skabe et skarpere DR. Der var også enighed i direktionen om, at det var nødvendigt, for at sikre en effektiv implementering af strategien. 
 
Udfordringen var imidlertid et forbehold og en skepsis mod at sætte endnu en intern ledelsesudviklingsproces i gang, da man tidligere havde oplevet nogle kuldsejlede ledelsesudviklingsprogrammer.

På mødet vil Underdirektør for DR HR Henriette Frandsen-Melau fortælle om den rejse DR har været igennem – og fortsat er på – og zoome ind på hvad de har gjort for at skabe tillid og ejerskab til ledelsesudviklingen.

Inden vi skilles besøger vi Nyhedsredaktionen, så vi kan se hvorfra nyhedsprogrammerne sendes.

Hvornår?
14. januar 2014
09.00-14.00

Hvor?
DR Byen
Emil Holms Kanal 20, opg.2-5
DK-0999 København C

Læs mere her om NOCAs tema ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.