Kommende Aktiviteter

Forandring af organisations- og ledelseskulturen (Online Executive HR Check-in)

29. oktober 2020
kl. 08.00 - 08.50  

Dette arrangement er kun for NOCAs Executive HR gruppe!

Evnen til at levere forretningsmæssige resultater hænger uløseligt sammen med organisation, operating model, ledelsesstruktur og -kultur. Hvorledes kan vi i HR spille en rolle i løbende at identificere og understøtte udvikling af den rette ledelsesstruktur og -kultur?

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper, og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde fremadrettet.

 

Henriette Fenger Ellekrog - Ørsted

Henriette Fenger Ellekrog er Chief HR Officer, Executive Vice President hos Ørsted, hvor hun har været siden 2019. Tidligere har hun været i Danske Bank i knap fem år, hvor hun havde roller som Head of Group HR og senere Chief HR Officer. Før det har hun blandt andet været konncerndirektør hos både flyselskabet SAS og televirksomheden TDC. Hun er uddannet cand.ling.merc fra Copenhagen Business School.

Program for Check-in

  • Forandring i organisations- og ledelseskulturen i en CHROs optik
  • Break-out sessions
    • Mindre grupper af CHROs deler viden og erfaringer
  • Plenum opsamling og diskussion

 

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in er et nyt koncept i NOCA med det formål at skabe et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks. Vi håber, at du har lyst til at være med.

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.