Kommende Aktiviteter

HR KPI’er (Online Executive HR Check-in)

27. januar 2021
kl. 08.00 - 08.50  

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

Hvordan identificerer man de rette targets og KPI’er i HR-regi?

Det bliver vigtigere og vigtigere at integrere people-agendaen i forretningsambitionen. Men selvom det at sætte mål for people-agendaen er vigtigt, er det også ganske kompliceret. HR har ofte kun indirekte indflydelse på opnåelse af people targets, hvilket gør forankring særlig vigtigt.

Jacob Rye, VP Group HR hos FLSmidth, vil denne morgen lægge ud med sine erfaringer om, hvordan de i FLSmidth har arbejdet på at etablere og integrere et KPI for Employee Engagement. Hvad giver det mening at måle på? Og hvordan forankres det rette mål som en del af forretningens overordnede ambition?

Jacob Rye - NOCA

Jacob Rye, Head of Group HR, VP, FLSmidth

Jacob har i en lang årrække arbejdet som Head of Supply Chain Management hos hhv. Telenor og Metro Cash and Carry. Sidenhen har han været Director of People & Organisation Development hos FLSmidth, hvor han nu er VP, Head of Group HR.

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.