Kommende Aktiviteter

HRs rolle i direktionen (Online Executive HR Check-in)

24. september 2020
kl. 08.00 - 08.50  

Dette arrangement er kun for NOCAs Executive HR gruppe!

Det er ikke uproblematisk at sikre HR plads, indflydelse og gennemslagskraft i direktionen. Deltag i dette NOCA-møde for HR Executive gruppen, hvor Bård Grande CHRO i ATP deler sit perspektiv på HRs rolle i direktionen. 

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper, og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde.

Bård Grande - ATP

Bård Grande er HR-direktør i ATP. Han har tidligere været HR-chef for 14.000 medarbejdere i produktionen i Novo Nordisk. Gennem 13 år har Bård Grande bestredet en række stillinger i Novo Nordisk og før det i DSB, PWC og DTU, og han har således årelang erfaring med ledelse og HR i komplekse virksomheder med mange forskellige medarbejdergrupper. 

Bård er norsk født. Han er uddannet civilingeniør fra Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet og har en Ph.d. fra Institut for Produktion, DTU. Han har især arbejdet med lederudvikling, organisationsudvikling, talent management og performance management.

Program for Check-in

  • HRs rolle i direktionen i en CHROs optik
  • Break-out sessions
    • Mindre grupper af CHROs deler viden og erfaringer
  • Plenum opsamling og diskussion

 

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in er et nyt koncept i NOCA med det formål at skabe et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks. Vi håber, at du har lyst til at være med.

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.