Kommende Aktiviteter

Hvad har CHRO’en ansvar for? (Online Executive HR Check-in)

25. august 2021
kl. 08.00 - 08.50  CET

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

Skal CHRO’en have ansvar for HR, CSR, bæredygtighed og kommunikation?

Human Ressource afdelingen spiller en fortsat større rolle i at kommunikere værdier og virksomhedens socialansvar til omverdenen. Den får oftere ansvar for implementeringen af ​​CSR og bæredygtighed samt at følge, dokumentere og fejre virksomhedens resultater.

Argumentet, for at HR overtager CSR/bæredygtigheds-dagsordenen, handler bl.a. om:

  • Virksomheder bliver i stigende grad forpligtet til at tage højde for virkningen af ​​deres aktiviteter på samfundet.
  • Troværdigheden af kommunikation, ​​CSR og bæredygtighed afhænger af levering og ikke ren retorik.
  • HR er i forvejen ansvarlig for mange af de nøglesystemer og processer f.eks. rekruttering, uddannelse og performance management, som er centrale for at kunne sikre effektiv levering og målopfyldelse.
  • HR-professionelle har relevant viden og færdigheder om organisatorisk læring og kulturel forandring.
  • Styring af tillid og risiko rejser grundlæggende spørgsmål om, hvordan mennesker motiveres, og hvordan deres adfærd reguleres, hvilket er centralt i ethvert CSR/bæredygtigheds-projekt.

På dette NOCA-møde vil Annette Otto og Anne Bisbjerg Lee dele deres overvejelser om, hvad der er vigtigt, når CHRO’en har taget ansvar for langt mere end blot HR.

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper, og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde fremadrettet.

Annette Otto - NOCA

Annette Otto, Senior Vice President, Marketing, Partner Management, HR & Communication, Atea Danmark

Annette har over 30 års erfaring med HR og personaleledelse. Eksempelvis fra store organisationer som Rockwool, Danish Crown, Velux, Telia og Coop. Hun kom i 2014 til Atea, hvor hun har været i snart 7 år, og hvor hun nu er ansvarlig for Marketing, Partner Management, Kommunikation og HR.

Anne Bisbjerg Lee - NOCA

Anne Bisbjerg Lee, Head of HR, Communication & CSR, LB Forsikring

Anne har over 16 års international erfaring med personaleledelse fra blandt andet Novo Nordisk, Grundfos og Novozymes. Anne er uddannet Cand. Psych. i Organizational psychology, communication & training fra Københavns Universitet og har desuden en certificering i General Management fra University of Virginia, Darden Graduate School of Business Administration.

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda, og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.