Kommende Aktiviteter

Master Your Next Move – Århus

12. december 2019
kl. 14.30 - 17.30  

Ved du hvordan man skaber de mest effektive karriereovergange?  

At overgå til en ny rolle kan være en svær opgave. Og alle ledere – uanset erfaring – kan have brug for vejledning igennem de overgange, der definerer en karriere.

 

Kun for HR Executive medlemmer!

NOCA inviterer nu vores HR-Executive gruppe med til et netværksmøde, som løber af stablen i samarbejde med Tatarklubben som er Harvard Business Review Press officielle Event Partner. 

NOCA har egne borde, så medlemmer af NOCAs HR Executive gruppe vil komme til at sidde samlet. De sidste 30 min. af arrangementet vil bestå af en debriefing-session, som vi laver eksklusivt for NOCA deltagerne. Her vil også være mulighed for at netværke.

Dette eksklusive HR Executive møde afholdes under overskriften: ”Master Your Next Move”, som også er titlen på oplægsholder, Michael Watkins, nye bog.

Michael WatkinsMichael Watkins er IMD Professor of Leadership and Organizational Change og har brugt de seneste to årtier på at arbejde med lederes overgang til nye roller, at opbygge deres teams og transformere deres organisationer.

Michael er keynote på dagen og vil tale om sin nye bog:

I ’Master Your Next Move’ kaster Michael lys over de otte afgørende transitions, som næsten enhver leder vil stå overfor. Fra forfremmelse til at lede sine tidligere peers, onboarding i en ny virksomhed og til at få en virksomhed i krise tilbage på sporet.
Watkins illustrerer de forhindringer, der knytter sig til hver type af transition.

I organisationer er der konstant mange transitions. Kumulativt har succes eller fiasko for disse transitions en stor indflydelse på den samlede organisatoriske præstation. Adressering af overgange er dermed et væsentligt element i virksomhedens risikostyring og en kilde til konkurrencefordel.

Forskning viser, at den rigtige støtte kan give 50 procent reduktion af den tid, der kræves for at ledere kan nå optimal ydeevne i deres nye roller. Michael Watkins har givet en klar køreplan til at navigere i disse potentielt turbulente tider og vejledning i, hvordan man anvender hans framework i en række af de udfordringer, som ses i en transition kontekst.
Pakket med eksempler fra den virkelige verden og praktiske modeller og værktøjer er ’Master Your Next Move’ guiden til overlevelse og trivsel gennem alle store overgange i din karriere.

 

Fakta om IMD:

  • IMD – International Institute for Management Development – i Lausanne i Schweiz er en af verdens førende business-skoler.
  • Skolen har siden 2008 toppet Financial Times liste over globale toplederuddannelser.
  • Skolens mål er at udvikle succesrige globale ledere – som individer, i teams og i organisationer – og gøre dem til verdens dygtigste.
  • Det gøres gennem intensive uddannelser, der kombinerer banebrydende forskning med praksiserfaring fra førende internationale virksomheder.

Her kan du læse, hvad IMD skriver om Michael Watkins bog!

Michael Watkins er også aktuel med hans bog “The First 90 Days, Updated and Expanded”, som bliver kaldt et ‘must-read’ indenfor Ledelse og succes af Amazons Editors. 

Format:

Dagen vil være en interaktiv workshop med en keynote og gruppeøvelser, bogsignering og tid til at netværke.
Der vil være drikkevarer og snacks til arrangementet.

Program for dagen:

14.30-15.00: Indregistrering og drinks
15.00-15.30: Introduktion
15.30-16.30: Keynote v. Michael Watkins
16.30-17.00: Q&A og casestudy
17.00-17.30: Networking og debriefing
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.