Kommende Aktiviteter

Når DANSKE BANK disrupter deres egen HR afdeling

14. juni 2018
kl. 15.30 - 19.00  

Når DANSKE BANK disrupter deres egen HR afdeling

shutterstock_726585796

Verden forandrer sig med stor hast siger vi ofte, og så fortsætte vi med at udføre HR på samme måde, som vi altid har gjort. Tiden er kommet til at forandringerne også sker i HR.

Danske Bank oplever, ligesom øvrige banker at kunderne ændrer adfærd. Kunderne stiller højere og højere krav til digitale løsninger, enkelhed og tilgængelighed – både digitalt og personligt. Samtidig er nye spillere på vej ind på den finansielle scene med nye og disruptive løsninger. For at sikre at Danske Bank forbliver relevant for sine kunder, skal måden at drive bank på forandres. Fremtidens bank stiller nye krav til organisering, roller, kompetencer og samarbejde.

HR i Danske Bank har modigt kastet sig ud i at tænke HR på en helt ny måde i deres organisation. Under overskriften ’Transforming HR to Transform the Bank’  –  har Danske Bank gennemført en af de mest radikale organisatoriske forandringer nogensinde i en HR-afdeling.

På mødet vil der være indlæg af Henriette Fenger Ellekrog, Direktør/ Senior Executive Vice President, Group HR og Henriette Frandsen-Melau, Senior Vice President, Global Head of HR Personal Banking. Sammen vil de  fortælle om arbejdet med at skabe den nye organisation, og de tanker der ligger bag samt de foreløbige erfaringer med udrulningen.

Gå ikke glip at dette meget spændende møde i Executive HR gruppen, hvor vi godt tør love, at der bliver tænkt ud af boksen, og du får rig mulighed for at overveje, om der er inspiration, som burde testes hjemme hos dig.

 °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   

Hvor:

Danske Bank A/S,

Holmens Kanal 2-12,

1092 København K

 

Hvornår:

Torsdag, den 14. juni 2018 

Da mødes afholdes i Bankrådssalen, er der maksimalt  21 pladser. Så tøv ikke for længe med at melde dig til.


Mødet starter kl. 15.30 og slutter kl. 19.00 med en sandwich og et glas vin, så I kan få rundet dagen af med en god snak med de øvrige deltagere.

 °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°° 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.