Kommende Aktiviteter

Sexisme og sexchikane (Online Executive HR Check-in)

20. oktober 2020
kl. 08.00 - 08.50  

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

Sexisme og sexchikane fylder i øjeblikket rigtigt meget, hvilket lægger pres på, at virksomhederne skal tage et større ansvar og udarbejde klare retningslinjer og politikker omkring sexisme. Flere af NOCAs HR Executives vil gerne drøfte, hvordan området takles i de forskellige organisationer. 

Vi har derfor valgt at lave et ekstraordinært Check-in d. 20. oktober for CHROs.

Mødet vil indebære diskussionsoplæg fra flere NOCA CHROs.

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et online møde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål,

 

Yvonne Frederiksen, Partner hos Norrbom Vinding, Danmarks førende advokatfirma indenfor arbejds- og ansættelsesret. Hun vil  komme med nogle juridiske perspektiver omkring sexisme og sexchikane på arbejdspladsen.

 

 

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.