Kommende Aktiviteter

Leder, superhelt eller menneske?

20. juni 2023
kl. 09.00 - 10.00  CET

Selvledelse viser vejen

Kravene til en moderne arbejdsplads er forandret. Det har været på vej i længere tid på grund af den øgede globalisering, internettet og kompleksiteten i det samarbejde der skal til for at løse opgaverne. Efter coronapandemien er det blevet endnu tydeligere for flere og flere virksomheder at de er nødt til at tænke i nye baner. Det gælder ikke kunne at finde nye måder at skabe et mere fleksibelt og hjemmebaseret arbejdsliv, men i alle facetterne af at drive en arbejdsplads. Som følge heraf er traditionelle arbejdsformer ved at bryde sammen. Men hvordan kan man organisere sig og samtidig skabe det gode arbejdsliv og sikre vækst for virksomhederne?

NOCA vil gerne invitere dig til vores kommende webinar, hvor vi vil præsentere den nye bog: “Leder, superhelt eller menneske”, som sætter fokus på selvledelse som den fremtidige ledelsesform.

Selvledelse er meget mere, end at medarbejdere selv kan tilrettelægge deres arbejde. Det er et menneskesyn, der handler om, at man sammen opnår de bedste resultater ved at bruge hinandens viden og kompetencer bedst muligt. Og at det ikke kun er topledelsen, som kan se, hvilken vej virksomheden skal gå, men at alle skal bidrage til at finde de løsninger, der kan skabe den bedst mulige værdi. Men hvordan leder man den selvledende medarbejder?

I bogen “Leder, superhelt eller menneske” præsenteres teori og cases fra 15 offentlige og private organisationer, heriblandt Danfoss, DTU og Novo Nordisk, der viser, hvordan man kan ændre en hierarkisk opbygget virksomhed til en selvledende organisation. Bogen giver også svar på, hvordan man kan lede den selvledende medarbejder, og hvordan selvledelse kan skabe en styrkelse af psykologisk tryghed på arbejdspladsen og forbedre bundlinjen.

Deltag i dette webinar,  hvor der er fokus på bogens centrale temaer samt at give praktiske tips til, hvordan man kan implementere selvledelse på sin egen arbejdsplads.

 

Læs mere om NOCA temaet Talent Management her!

 

Maria Friis Larsen (cand.polit.) og Lise Lotte Wolff (cand.mag.) har begge gennem mange år været ledere inden for det offentlige, det private og i interesseorganisationer. De er certificerede  erhvervscoaches og specialister i stress, søvn og mental sundhed.

I et fælles ønske om et bedre arbejdsliv for sig selv og

andre har de sammen skabt konsulentvirksomheden VACCS ApS, hvor de yder

rådgivning inden for ledelse, strategi og organisationsudvikling.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.