Kommende Aktiviteter

Graduateprogrammer i 2022

27. april 2022
kl. 09.00 - 13.00  CET

Inden for det seneste årti har vi set, at graduateprogrammer er blevet meget mere end blot et trendy buzzword. Flere og flere organisationer arbejder nu strategisk med det i takt med den øgede konkurrence om talenter. Graduateprogrammer handler i høj grad også om at fremtidssikre vores organisationer, så de om fem-ti år har de rigtige specialister og ledere.

Der er mange spændende vinkler på temaet, og for at hjælpe os med at belyse disse, har vi inviteret tre spændende indlægsholdere: Rie Haubjerg Bang fra ATP, Birgitte Dam fra Grundfos og David Sandberg Larsen fra Knauf. De vil alle dele deres erfaringer fra arbejdet med graduate-programmer – både nationalt og globalt.

Vi stiller dem spørgsmål som:

  • Hvilke overvejelser kræver forskellige typer af graduateprogrammer?
  • Hvor bør headcountet placeres, og hvorfor?
  • Hvordan engageres nærmeste leder? Hvad er nærmeste leders rolle?
  • Hvordan håndteres kulturforskelle i globale graduateprogrammer?
  • Hvordan vurderer vi succeskriterierne, KPI’erne og ROI for graduate programmerne?

Netværksmødet byder også på en workshop, hvor vi sammen stiller skarpt på alle jeres erfaringer og ideer samt kigge på, hvordan vi kan gøre graduateprogrammer endnu bedre i fremtiden.

Vil du være med til at netværke og udforske fremtiden sammen? Så tag med til dette netværksmøde.

Rie Haubjerg Bang - NOCA

Rie Haubjerg Bang, Graduate Programme Lead & Recruitment Specialist, ATP

Rie er leder af ATP’s Graduate program. Hun har gennem de sidste syv år i ATP beskæftiget sig med Employer Branding og rekruttering, været ansvarlig for ATP’s elever samt arbejdet som udviklingskonsulent på kultur- og kompetenceudviklingsprojekter. Rie er uddannet fra CBS med en kandidat i Intercultural Management. Som programansvarlig for ATP’s Graduateprogram arbejder Rie med tiltrækning, for at få de dygtigste talenter inden for i butikken. Og med udvikling, når de er med ombord, så de nyuddannede får en stejl læringskurve og den bedst mulige start på arbejdslivet.

Birgitte Dam - Grundfos

Birgitte Dam, Global Graduate Programme Head & Lead Talent Specialist, Grundfos

Gennem sine mere end tre år hos Grundfos har Birgitte arbejdet som både HR-specialist og Talent Specialist og Global Graduate Programme Head. Hun har siden april 2020 også beskæftiget sig med organisationens graduateprogram. Birgitte har en kandidat fra Aarhus Universitet i uddannelses-videnskab. Hun har erfaring med arbejdet med ledelse og Talent udvikling fra både den offentlige og private sektor, og har et skarpt fokus på at balancere forretningen og medarbejderen.

David Sandberg Larsen - NOCA

David Sandberg Larsen, Global Talent & Employer Brand Lead, Knauf

Siden 2019 har David haft det globale ansvar for Talent Attraction og Talent Acqusition i Knauf, ligesom han har ledet implementeringen af HR Teknologi og haft ansvaret for de globale lederudviklingsprogrammer. Knauf er en produktionsvirksomhed med mere end 40.000 medarbejdere i mere end 80 lande og med en årlig omsætning på +90 mia kr. Han er uddannet fra CBS og har en kandidat i Business Administration and Corporate Communication og har tidligere haft ledende HR stillinger hos bl.a. Google og Verisure, ligesom han er medstifter af SimplyJob.

Læs mere om NOCA-temaet “Talent Management
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.