Kommende Aktiviteter

The Specialist Issue in Talent Management

03. oktober 2013
kl. 09.00 - 12.00  
NOCA har i samarbejde med DEA og professor Henrik Holt Larsen fra CBS været involveret i et stykke kortlægning af hvordan forskellige virksomheder arbejder med talentudvikling, når talenterne er specialister. Så hvordan sikrer vi udvikling af specialister?
 
De fleste virksomheder har rigtig godt styr på udvikling af ledertalenterne, men hvad med udvikling af specialister? Hvordan udvikler vi denne væsentligt mere diverse gruppe?
 
I foråret havde DEA 2 unge studerende fra Holland og Belgien på studieophold her, og med hjælp fra blandt andet nogen af jer er der kommet en meget interessant rapport ud af deres arbejde.
Det er derfor med stor glæde, at vi har inviteret de to unge mennesker til sammen med deres mentor Henrik Holt Larsen at præsentere deres arbejde i en kreds af folk, der arbejder med/ interesserer sig for talentudvikling.
 
Vi vil derfor også gerne invitere dig til tre fokuserede timer i NOCA med fokus på udvikling af specialist-talenter.

Hvornår?
3. oktober 2013
09.00-12.00

Hvor?
NOCA
Fiolstræde 44, 1th
1171 København K

Lær mere om NOCAs tema ‘Talent Management’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.