Kommende Aktiviteter

Talentudvikling af Specialister – Hvis programmer ikke er svaret – hvad er så?

26. maj 2014
kl. 10.00 - 14.00  

Talentudvikling af specialister er et emne, der har optaget NOCAs medlemmer over en længere møderække.

Hvad gør vi med specialisterne for at fremme deres iboende potentiale?
Hvad gør vi med specialisterne for at udvikle andre kompetencer, så de styrker deres rolle som læremester, faglig rådgiver, strategisk rådgiver m.m.?

Mange virksomheder har udviklet talentprogrammer, hvor en gruppe heldige udvalgte specialister sammen gennemgår et programforløb, der styrker disse kompetencer og øger specialisternes potentiale. Mange af disse programmer tilfører værdi i udviklingen af specialister, men er programformatet den eneste løsning?

Specialister er en uhomogen gruppe med meget få fællesnævnere. Så skal vi gribe det anderledes an – eksempelvis ved at lave individualiserede forløb – eller ved at gøre vores ledere til specialistudviklere?

På det seneste møde hos Danske Bank aftalte vi at diskutere hvilke muligheder for udvikling af specialister, der virker bedst og som giver det bedste return on investment.

Vores vært Louise Vestergaard vil dele de tanker de gør sig i Lundbeck med os.

Til dette møde vil fokus være på talentudvikling af specialister. Louise er som Programme & Talent Manager ansvarlig for Talent Management hos Lundbeck og arbejder derfor intenst med at undersøge, hvilken metode der egner sig bedst til deres udvikling af specialister. Dannie er HR Manager hos Deloitte og arbejder med talent management, competence development etc.

Deltagelse:

Det er absolut ikke noget krav for at deltage i dette møde, at man har deltaget i de tidligere møder om specialistudvikling. Vi tænker, at dette møde i højere grad skal have karakter af en workshop, hvor vi alle byder ind med både erfaringer, konkret viden og nye kreative ideer med det formål at kortlægge de metoder for udvikling af specialister, der giver den bedste værdi for pengene. Og hvis en af løsningerne er at involvere lederne i organisationen – hvordan kan vi så sikre dels at arbejdet bliver gjort, dels at det bliver gjort med en ensartet kvalitet i alle dele af organisationen?

Kom og vær med til at sætte nye standarder for bedre specialistudvikling. Samme skaber vi ny best practice eller måske ligefrem next practice.

Hvornår?
26. maj 2014
Kl. 10.00-14.00

Hvor?
H. Lundbeck
Ottiliavej 7-9
2500 Valby

Lær mere her om ‘Talent Management’!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.