Kommende Aktiviteter

Talentudvikling af Specialister

05. februar 2014
kl. 10.00 - 14.00  

– en praktisk tilgang til talentudvikling af specialister.

Gennem efteråret 2013 har vi fokuseret på talentudvikling af specialister. Specialister og eksperter er kritiske og uundværlige ressourcer, men også en kompleks og uensartet gruppe. Spørgsmålet er derfor:
Hvordan udvikler Danske Bank specialist-talenter og eksperter, når det er en så uhomogen gruppe?
Vi har på tidligere møder drøftet, hvordan andre organisationer arbejder med udvikling af specialister og eksperter og i lydet af, at disse ikke bare er uhomogene indenfor virksomheden, men endnu mere på tværs af virksoheder håber vi at vi denne gang med Danske Bank som omdrejningspunkt kan give endnu en interessant vinkel på dette spændende emne.

På mødet d. 5 februar vil Danske Bank og vores vært Janus G Petersen præsentere, hvordan Danske Bank arbejder såvel strategisk som operationelt med udvikling af specialister og eksperter, samt hvordan banken definerer disse grupper. Vi lægger op til et møde, hvor vi med udgangspunkt i Danske Banks tilgang, drøfter, hvordan vi kan optimere arbejdet med specialister og eksperter. Hvis udvikling af disse grupper er svaret – hvad er så spørgsmålet? Hvordan kan vi blive helt skarpe på, hvad vi som virksomhed ønsker og hvad de i målgruppen ønsker – og er det en og samme ting?

Sammen forsøger vi at finde fællesnævnere i eksperters og specialist-talenters behov for udvikling – samt fællesnævnere mellem vore organisation, hvis der er nogen.

Det er ikke en forudsætning, at man har deltaget i efterårets møder om talentudvikling af specialister.

Tilmeld dig dette spændende møde og få inspiration til arbejdet i egen organisation.

Hvornår?
Onsdag d. 5. Februar 2014
Kl 10:00 – 14:00

Hvor?
Danske Bank
Holmens Kanal 12
1092 København K

Vi mødes i Marmorgården, hvorfra vi går til Bremerholmen 31, hvor mødelokalerne er.

Du kan læse meget mere om ‘Talent Management’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.