Kommende Aktiviteter

Talentudvikling i forandringsprocesser

22. oktober 2015
kl. 10.00 - 14.00  

PostNord er midt i en transformationsproces og det betyder forandringsprocesser. Vi vil levere bæredygtige kommunikations- og logistikløsninger i verdensklasse til hele Norden. Digitaliseringen udfordrer mildest talt brevet og andre fysiske kommunikationsprodukter, som fortsat udgør en stor del af vores forretning. Til gengæld stiger andelen af pakker til private i takt med den øgede e-handel, og vi har foreløbig kun en mindre del af det totale logistikmarked i Norden. Det er en spændende forandringsproces, hvor store dele af virksomheden bremses hårdt op, samtidigt med at andre dele accelererer voldsomt.

I PostNord forsøger vi at koble talentudvikling tættere på forretningsudviklingen og dermed også forandringsprocessen – blandt andet ved at forankre talentprogrammerne i den nordiske koncernledelse, og ved at lade talenterne arbejde med strategiske business cases.

Oplægsholdere:

Mads Boelt, som er vært ved dette møde, vil fortælle mere om PostNords arbejde med talentudvikling og om ambitionen om at skabe endnu mere værdi af investeringen i talentudvikling.

Henrik Challis, Managing Director for Mannaz Sverige, har været tæt koblet på PostNords Top Talent program, og han vil give sine perspektiver på krydsfeltet mellem talentudvikling og forandringsprocesser.

Målet med mødet er, at vi sammen kan finde nye svar på spørgsmål som:
– Hvordan kan talentudvikling anvendes proaktivt til at drive forandringer?’
– Hvordan kommer talentudvikling til at foregå i fremtiden?

Henrik Challis er tidligere direktør for konsulenthuset PlanB, som i år er blevet en del af Mannaz. Han er en erfaren lederudviklingskonsulent og arbejder med private og offentlige kunder både i Danmark og Sverige, men også internationalt. Henrik er blandt andet uddannet fra The Kaospilot University i Danmark og USA. Han har arbejdet med en række multinationale virksomheder og var leder for det team, som vandt den danske ”Konsulentprisen 2009” i kategorien Strategi- og virksomhedsudvikling for indsatsen i Vestas Windsystems A/S.

Antal pladser: 50 pladser til dette møde – først til mølle.

Hvornår & Hvor?
22 oktober 2015
kl 10.00 -14.00

PostNord Danmark
Bernstorffsgade 36
1566 København V

Klik her for at lære mere om NOCAs tema ‘Talent Management‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.