Kommende Aktiviteter

Talentudvikling – nye veje

Talentudvikling NOCA
D. 1. marts
mødes vi hos Sygehus Lillebælt og ser nærmere på nye veje indenfor talentudvikling. HR Chef Bente Høyer vil sammen med talenter fra Sygehus Lillebælts Talentprogram præsentere os for deres arbejde med talentudvikling. Lars Novrup, HR Chef for Danica Pension vil præsentere os for Danica Pensions nye måde at gribe talentudvikling på; en ny og mere pragmatisk måde.

Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælt har et erklæret mål om at være Patienternes Sygehus. 
I 2014/15 igangsatte Sygehus Lillebælt sit eget talentprogram ”Nye vej for og med patienten”. Et talentprogram som på mange måder skiller sig ud og lægger op til en kulturforandring, der efterstræber talentudvikling med kant og initiativ.

Aktuelt er Sygehus Lillebælt ved at søsætte et individuelt talentudviklingsforløb, som udspringer af et af de strategisk forankrede projekter i Talentprogrammet. Vægten er her det personlige karrierefokus samt sikring af  Sygehus Lillebælts excellente patientbehandling og forskning.

Sygehus Lillebælts Talentprogram er fulgt op af et regionalt program, som skal forsøge at forene ledelseskulturen, profilerne og ambitionerne for de 5 sygehuse i Region Syddanmark.
v/ HR Chef Bente Høyer og talenter fra Sygehus Lillebælts Talentprogram

Danica Pension


I Danica Pension har de valgt at se på talentudvikling på en ny og mere pragmatisk måde.
De har konstateret at identifikationsprocessen har været vanskelig og at ledere ofte ikke evner at identificere talent.
Ligeledes har Danica Pension konstateret at de personer de satte på programmerne ikke viste sig at være de talenter de regnede med.
Forventningsafstemningen i forhold til “hvad sker der efterfølgende” har medført frustration blandt talenterne efter programmet.

Derfor har Danica Pension startet forfra og taget afsæt i en bottom-up faciliteret drøftelse i forlængelse af den årlige kalibreringsproces.
Deltag på mødet og hør hvad Danica Pension gør nu.
V. Lars Novrup, HR Chef, Danica Pension

Spørgsmål vi vil debattere på dagen:
Er der ét talentprogram der passer til alle?
Hvordan griber man talentudvikling an i andre virksomheder – særligt spørgsmålet om at single talenterne ud op i mod hvis alle er talenter hvad så?
Hvordan griber man et talentprogram an i en 37 timers kultur, når vi alle ved at der skal lægges en væsentlig indsats udover daglig arbejde?

Deltag på dette møde, hvis du er interesseret i nye veje indenfor talentudvikling.
Det bliver en sand NOCAdag med erfaringsudveksling, dialog og netværk blandt NOCAs medlemmer.

Hvor og Hvornår?
1. marts  2016
Kl 10.00 – 14.00

Sygehus Lillebælt
Østre Hougvej 55
5500 Middelfart

Mødelokale: Fanø
Fri parkering

 

‘Talent Management’ er et af NOCAs 9 temaer, og du kan læse om det lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.