Kommende Aktiviteter

Virtuelle Talentprogrammer (Online)

21. april 2021
kl. 09.00 - 11.30  

Flere og flere organisationer går 100% virtuelt, når det gælder talentprogrammer. Udover at imødekomme aktuelle begrænsninger som følge af COVID-19, er der klare fordele ved det virtuelle set-up, der ofte knytter sig til tid og ressourcer samt imødekommelse af globale udfordringer. Men hvordan undgår vi at gå på kompromis med vores læringsidealer, når vi går virtuelt med talentudviklingen? Hvordan sikrer vi tillid internt i gruppen og netværk på tværs af organisationen? Og hvordan kan HR støtte lederne i udvikling af talenter i den virtuelle verden?

Virtuelle talentprogrammer - NOCA

Der er mange muligheder, når det handler om virtuel talentudvikling, men hvordan udnytter vi på bedste vis de digitale teknologier samtidig med, at vi kompenserer for det, teknologien ikke kan? 

På dette NOCA-møde vil du høre fra 2-3 organisationer, som vil give deres perspektiv på virtuelle talentprogrammer. Hvad var deres udgangspunkt? Hvad er de lykkes med? Og hvad ville de ønske, at de havde vidst før start? 

På mødet kan du være med til at diskutere:

  • Hvilke fordele og ulemper er der ved virtuelle talentprogrammer? 
  • Hvordan skaber man udvikling og læring at talenter online? 
  • Hvad skal man være ekstra opmærksom på ved virtuelle talentprogrammer?

Oplægsholdere:

Kasper Jølberg - NOCA

Kasper Jølberg er Lead Development Consultant og L&D specialist i Rambølls Global Talent Development organisation. Han har en uddannelse som erhvervspsykolog og erfaring som bl.a. Organisation Development Partner i Mærsk samt fagchef og ledelsesrådgiver i Center for Ledelse. I Rambøll er Kasper ansvarlig for at designe og facilitere virksomhedens globale talent- og lederudviklingsprogrammer samt bidrage til organisatoriske udviklingsprojekter. Senest har han transformeret Rambølls talentprogram og lederudviklingsforløb for direktører til at være 100% virtuelle blended learning forløb.

Anja Rose - NOCA

Anja Rose er Head of Talent, Diversity and Inclusion hos Maersk Drilling, hvor hun har været siden 2018. Tidligere har Anja arbejdet som HR Partner i både Novo Nordisk, Haldor Topsøe og senest som HRBP og Head of Leadership Development hos høreapparatproducenten Widex. Anja er uddannet med en kandidat i psykologi fra Københavns Universitet.

Til mødet vil Anja fortælle om Maersk Drillings erfaring med virtuelle talentprogrammer.

Lige her kan du kan læse meget mere om NOCAs tema ‘Talent Management‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.