Kommende Aktiviteter

Nordic Workplace Evolution Summit

04. december 2018
kl. 08.00 - 17.10  CET

Få rabat til Nordic Workplace Evolution Summit –
Konferencen afholdes af Oxbridge Live Media.

Vores arbejdspladser, kontorer og måde at arbejde på er under hastig forandring. Ikke mindst på grund af digitalisering og globalisering.

Mød hundredvis af HR, facility management og digitale forandringsagenter fra Sverige, Norge, Finland og Danmark ved den årlige Nordic Workplace Evolution Summit and Expo der for anden gang afholdes i København.

Med over 35 oplægsholdere og flere parallelle spor i programmet vil konferencen dække emner som; De store skift i vores Workplaces, globale workplace strategier og trends, aktivitetsbaseret arbejde, data drevet facility management, smarte bygninger, Robotics & Process Automation (RPA) i kontormiljøer, GDPR supervision for HR & Facility Management, ​Activity Based Workplace (ABW) strategi, Rum som en Oplevelse, Rum som en Service, Rum som en Disruptor, Employer Branding, Employee Engagement: fra BuzzWord til BizValue og meget andet.

Vi har sikret NOCA medlemmer 30% rabat på konferencen ved at anvende denne NOCA kode: DFMWE30HUB8 (pas på ikke at indsætte mellemrum før eller efter teksten).

Find mere information og tilmeld dig her: www.workplacecopenhagen.com
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.