Kommende Aktiviteter

Talent Management Day 2024

Talent Management er en afgørende HR-disciplin. Den strategiske praksis med at identificere, tilknytte og udvikle medarbejdere er både en investering i dag, og en sikring af fremtidig succes.

Organisationer står over for store udfordringer i forhold til medarbejderes ændrede krav til deres arbejdsplads og til det gode arbejdsliv, stigende behov for inklusion og diversitet, onboarding af millenials på arbejdsmarkedet samtidig med at vi drager nytte af, at medarbejderne bliver længere på arbejdsmarkedet osv. De globale konkurrenceforhold kræver at vi skal være endnu dygtigere til at identificere og tilknytte en bred og mangfoldig skare af talenter. Endelig åbner nye teknologiske muligheder og generativ AI op for tilpasning af Talent Management-strategier for at matche arbejdsmarkedets dynamik.

Deltag i NOCAs Talent Management Konference 2024, hvor vi sammen får forskellige perspektiver og bud på løsninger af de udfordringer Talent Management står overfor. Vi vil på denne dag få udfordret vores tanker og få indblik i den nyeste forskning og praksis indenfor Talent Management. Vi vil også sammen erfaringsudveksle på hvad der virker og ikke virker indenfor Talent Management i forskellige kontekster.

OBS: Denne invitation vil løbende blive opdateret med oplægsholdere. Tilmeld dig allerede nu for at sikre din plads, og vær en del af samtalen, der former fremtiden for Talent Management.

Denne konference afholdes samarbejde med Lederne Kompetencecenter.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.