Cranet Konferencen 2013

Torsdag den 5. september blev årets Cranet konference gennemført med overskriften:

Innovativ HRM: Ny virkelighed – Ny HR dagsorden ?
Cranet-logo_OUTLINET2Human Resource Management er ikke forbeholdt HR-afdelingen, men er en ledelsesopgave og dermed hele organisationens ansvar. Temaerne på dette års konference satte derfor fokus på HR som en organisatorisk disciplin, der skulle tilpasse sig den nye virkelighed, som markedsvilkårerne og teknologien stile til virksomheden. Det stiller krav til kontinuerlig innovation gennem sam-skabelse af værktøjer og ydelser med de interne kunder. NOCA var igen i år medarrangør af konferencen og igen i år kunne vi tilbyde vores medlemmer en særlig medlemspris på 1.950 kr. (normalpris 3.450 kr.)

Konferencen tog pulsen på, hvor HR var, og havde som mål at bygge bro mellem forskning og praksis. Vi havde inviteret de allerbedste ressourcepersoner for årets temaer på talerstolen i Ovnhallen på CBS, og på eftermiddagens workshops mødtes praktikere og forskere i dialog med hinanden, og deltagerne diskuterede og perspektiverede nyeste praksis og forskning.

Du kan læse mere om konferencen her

Tilmeld dig til NOCA medlemspris ved at sende os en mail med navn, jobtitel, virksomhed og evt. EAN nr. Husk at vælge én af de fem mulige workshops og tilføj denne information i mailen.
noca@noca.dk

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.