NOCA viden

Har du kontakt til virksomheder i Chicago?

I august 2018 vil NOCA igen være arrangør af en tur til den årlige Academy of Management konference – denne gang til Chicago i Illinois, USA.

Vi vil i lighed med tidligere år gerne besøge virksomheder og sammen med deres HR skabe en gensidigt befrugtende dialog om HR og HRs rolle i organisationen som driver af vigtige udviklingstiltag.

I lighed med vore hjemlige aktiviteter vil vi gerne mødes med disse virksomheder med afsæt det, som de er optaget af indenfor HR.

Kender du virksomheder i Chicago-området, som vi kan kontakte, vil vi være rigtig glade for en henvisning/ introduktion. Netop en introduktion kan være helt afgørende for overhovedet at komme i dialog med virksomhederne. Jeg håber derfor, at du – hvis du kender til virksomheder der – vil give en hjælpende hånd og på den måde medvirke til at gøre næste års tur til AOM i Chicago endnu mere spændende og udbytterig.

Skriv til mig på pgh@noca.dk eller ring på 2124 3607.

På forhånd tak

Per Geisler Hansen
Direktør

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.