Kommende Aktiviteter

Infomøde Academy of Management 2022 (Online)

09. december 2021
kl. 09.00 - 09.30  CET

På dette infomøde introducerer NOCA og CBS Executive AOM 2022. Hop med på mødet, hvis overvejer du derfor at deltage i AOM 2022, eller vil du blot vide mere.

Academy of Management er sandsynligvis er en af de største konferencer, du nogensinde kommer til at deltage i. Ud over størrelsen er der meget andet, som er betydeligt anderledes end andre ledelseskonferencer – ikke mindst fordi det primært er forskning og forskere, der er i centrum for det officielle program. Men når du tager afsted til konferencen på NOCA og CBS Executives studietur tager du del i et netværk af ledere og specialister samt faciliterende debriefs, fællesmiddag og eksklusive virksomhedsbesøg i Seattle-området. 

På infomødet vil du vil mere om, hvad Academy of Management er for en konference og hvad DU får ud af at deltage i Academy of Management som er verdens største ledelseskonference samt hvad det vil sige at rejse med NOCA og CBS Executive. 

 

infomøde AOM22- NOCA

 

Vi taler bl.a. om

  • Hvad er Academy of Management?
  • Hvad indeholder pakken, hvis man vælger at tage med NOCA og CBS Executive?
  • Beskrivelse af, hvad vi gør for at navigere dig gennem konferencen, og sørge for, at du får mest muligt ud af konferencen?
  • Beskrivelse af debriefing sessionerne – hvad indeholder det?
  • Hvad siger tidligere deltagere om konferencen? Hvorfor bliver folk ved med at deltage i konferencen?

Konferencen afholdes fra d. 5.-9. august 2022 i Seattle, og her kan du igen vælge imellem mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling. Udover konferencedagene tilbyder NOCA og CBS Executive. Igen i 2022 er det muligt at udvide turen med to dage, hvor vi besøger spændende lokale virksomheder sammen.

Tilmeld dig studieturen til AOM22 her.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.