Kommende Aktiviteter

Onboardingmøde – AOM 2022 (Online)

23. juni 2022
kl. 13.30 - 15.00  CET

Academy of Management 2022 – Seattle

Tiden går hurtigt, og før vi får kigget os om, skal vi afsted til AOM i Seattle. 

AOM kan være en jungle med over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Med mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc. kan det være svært at finde rundt i. Dette er én af grundene til, at du tager med NOCA og CBS executive til AOM. 

Introduktionsmødet d. 23. juni 2022 giver dig overblik over programmet for konferencen, debreifing samt virksomhedsbesøgene.

Du bliver introduceret til vores AOM-guide, og vi hjælper dig med at navigere i AOM’s omfattende program. Du kommer til at møde teamet bag de faglige debriefings, som på mødet vil give dig tips og tricks til programmet, viden om hvilke sessioner man skal undgå samt hvilke bliver hurtigt overbooket m.m. 

Vi glæder os til at indlede konferencen sammen med jer den 23. juni – og ikke mindst til at se jer alle sammen i Seattle.

Læs fx 8 trends fra AOM 2019 eller mere om, hvorfor NOCA tager til AOM.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.