Kommende Aktiviteter

Er der en leder til stede? – Onlinemøde

21. marts 2019
kl. 08.00 - 09.50  CET

Distanceledelse – Er der en leder til stede?

Nutidens ledere forventes at være til nærværende og tæt på deres medarbejdere. Ikke kun for at lede opgaveløsningen, men for at udvikle og motivere sine folk, samt sikre fælles retning og alignment. Det er kun blevet vigtige i de seneste år, hvor et stigende antal ledere dog samtidig har fået ansvaret og for medarbejdere eller hele teams, der ikke sidder på samme lokation! Det gør opgaven mildest talt udfordrende!

 

At være en nærværende og engageret leder for sin organisation på distancen kræver både særlige digitale og sociale kompetencer. I disse dage med distribueret ledelse er det samtidigt en kunst for både ledere og medarbejdere.

På dette møde sætter vi særlig fokus på distanceledelse med følgende tre spørgsmål:

  • Hvordan skaber du nære relationer over distancen?
  • Hvordan kan du skabe fællesskaber/fælles teamkultur mellem forskellige lokationer?
  • Hvordan kan du designe den virtuelle kommunikation (mediemix) så I skaber effektive virtuelle møder?

Vær med online d. 21.marts, hvor vi møder Lars Pedersen til en samtale om distanceledelse. Lars er leder af Pitstop Management og forfatter af den roste bog Er der en leder til stede?, der dykker ned i distanceledelsens udfordringer og muligheder. Lars vil dele sine erfaringer med os i løbet af mødet og give gode råd, tips og feedback. Du får mulighed for at stille ham spørgsmål i både plenum og mindre breakout-rum undervejs.

Du kan forvente, at finde viden og inspiration til at klæde dine kolleger på som distanceledere og fjernarbejdere, samt en øget forståelse for de barrierer, du nemt møder i den sammenhæng.

Mødet vil være stærkt interaktivt og ikke et klassisk webinar. Deltagernes forventes at møde op med et åbent sind og bidrage aktivt til videndelingen og øvelserne med egne erfaringer og udfordringer. Vi mixer små oplæg, øvelser, diskussion og samskabelse med networking således at du får størst muligt udbytte.

Hvis du ikke har deltaget i NOCA’s faciliterede online møder før, forventer vi tillige, at du ser 10 minutter video, der klæder dig på til at deltage fuldt ud på mødet. Headset, bredbånd og individuelt webcam er påkrævet.

Er du interesseret i mere viden om andre emner, der indebærer at være en inkluderende leder? Læs her om NOCAs tema ‘Diversity and Inclusion‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.